Napi friss

A Survivor győztese elárulta, hova vezette az első útja a hazatérés után

Kiss Viktóriának nőként, anyaként és családfenntartóként is hatalmas áldozatot kellett hoznia a műsor alatt.

Bár eltelt pár hónap a forgatás óta, még ma is alig tudja elhinni, hogy övé lett a 20 millió forint fődíj. Sőt szerinte ebben a játékban nem csak egy győztes létezik. „Ezt együtt csináltuk végig, egyedül nem tudod megnyerni. Itt mindenki győztes, aki csak egy napot is végigcsinált” – mondja szenvedélyesen a 39 éves Viki, majd hozzáteszi, katartikus élmény volt, amikor kihirdették, hogy ő győzött.

Prágában tanul az elsőszülöttje

A fődíjnak megvan már a helye. „A nyereményből elsősorban a lányom külföldi tanulmányait szeretném támogatni. Amikor jelentkeztem a műsorba, a kislányom épp érettségire készült. Nagyon szeretett volna pszichológiát hallgatni angolul, így több helyre is beadta a jelentkezését. A kiutazásom napján tudtuk meg, hogy felvételét nyert a New York Egyetem prágai tagozatára, ami nagyon sokba kerül. Így megvolt a kellő motiváció – mondja a győri édesanya, aki Jázmint szeptember elsején költöztette ki Prágába, és ezzel egy másik álma is valóra vált. Igaz, hogy ezért anyaként súlyos áldozatot hozott. – Nagyon ­rossz érzés volt, hogy nem tudtam mellette lenni élete egyik legfontosabb napján, amikor ballagott, illetve érettségizett. Rengeteget sírtam kint. De az nyugtatott, hogy ezt előre átgondoltuk és átbeszéltük. Egyébként Jázmin önálló és talpraesett, nyáron a családi vállalkozást, egy kis büfét is ő koordinálta. Ebből a tapasztalatból profitálva, Prágában egy hamburgerezőben dolgozik.”

Párjától rengeteg energiát kapott (Fotó: Archív)

Vidámparkba mentek

Viktória 21 évesen lett anya. Azóta mindennél fontosabb a számára, hogy a gyerekei boldog, önálló életet éljenek. Egyedülálló anyaként ez sokszor óriási kihívást jelentett, a forgatás során pedig az, hogy még soha nem volt távol ennyi időt a gyerekeitől. Számolta vissza a napokat, sokszor az órákat, hogy mikor láthatja Jázmint és az öccsét, a 13 éves Ricsi. „Hogy nem tudok róluk semmit, az sokszor felemésztette a gondolataimat. A reptéren aztán óriási öröm volt, könnyek között öleltük egymást a viszontlátáskor. Az első napot egy családi vidámparkban töltöttük. Aztán másnap mentem a munkahelyemre, ahol revizorként dolgozom. Addig fizetés nélküli szabadságon voltam, és már várt a munkám. Attól tartottam, nehogy kézzel kezdjek el enni a cégnél, az ebédlőben” – nevet Viki, aki nem sokkal később újra belevetette magát a naturál testépítésbe is.

Naturál testépítőként is sikeres (Fotó: Archív)

Sportos család

A naturál testépítés azt jelenti, hogy a test, az izomzat fejlődését kizárólag edzéssel, tudatos táplálkozással, vitaminok bevitelével természetes, naturális módon érik el, tiltott izomtömeg-növelő, teljesítményfokozó doppingszerektől mentesen. „Korábban díjugrattam, majd versenyszerűen táncoltam, argentin tangó táncszínházban szerepeltem. Öt éve kezdtem el a testépítéssel foglalkozni, annak is a naturál szakágával. Nálunk ez családi dolog. Az öcsém és az édesapám is versenyszerűen sportolt, a kisfiam jégkorongozik. A párom is fanatikus sportoló, triatlonozik.” Mert hogy a Survivor nyertesének párja is van, nem sokkal a műsor felvétele előtt találkozott vele. „Egy kialakulóban lévő, friss kapcsolattal vágtam neki a Survivornek, ami mégis rengeteg erőt adott, és számtalanszor átsegített azon a bizonyos falon.”

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!