Napi friss

Árpa Attila Tenyáról: „Ütöttem pár olyan egyenest, amitől más már leült volna”

A színész-producer nem számított rá, hogy mind a négy menetet lejátsszák.

Véget értek a Sztárbox elődöntői, Árpa Attila és Pintér Tibor Tenya viadalát egyhangú pontozással a színész-rendező nyerte, aki nem győzte méltatni ellenfelét az összecsapás után. „Tenya sokkal jobban állta a sarat, mint előzetesen gondoltam. Egyrészt nem hittem volna, hogy négy menetet bírni fogunk. Másrészt ütöttem pár olyan egyenest, amitől más már rég leült volna. Edzéseken többször előfordult már, hogy hasonló testfelépítésű edzőpartnereim egy-egy ilyen ütés után elszédültek. Elképesztően kemény a feje, mindemellett iszonyatosan sportszerű volt. Így kell ebben a műsorban viselkedni az utolsó gongszó után, ahogy ezt mi tettük. Felemeljük egymás kezét, és megünnepeljük egymást, mert ez a nagy dolog ebben a műsorban” – mondta Árpa Attila a story.hu-nak.

A színész-rendező döntőbeli ellenfele Brasch Bence lesz, így tudatosan készül a fináléra. „Tisztában vagyok az én korlátaimmal és az ő tehetségével. Érdekes, hogy a versenysorozat előtt mindenki azt gondolta, hogy KKevin majdnem profi, tőle kell a leginkább tartani. Bencének ezt az oldalát szinte nem is ismerték. Ehhez képest a versenyzők közül ő a legjobb bokszoló” – vélekedett Árpa.

Csak egy sportsérülés?

A szemfüles tévénézők észrevették, hogy van egy vágás Árpa Atilla hasán, aki elárulta, hogyan keletkezett a sérülés. „Ez egy apró sportsérülés, ami egy balesetből fakad. Szóval nem egy krokodillal birkóztam” – szögezte le.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!