Napi friss

Tóth Gabi nehezen fogadja el Tóth Vera segítségét: „Meg kell értenie, azért próbálok segíteni neki, mert szeretem”

Vera az egyetlen ember, akiben húga maximálisan megbízik, a mostani időszak azonban még az ő kapcsolatukat is próbára teszi.

Tóth Gabi az ország egyik legmegosztóbb énekesnője: vannak, akik az egekig magasztalják, míg mások finoman szólva sem kedvelik őt. Szinte példátlan médiazaj alakult ki körülötte az elmúlt időszakban. Az őt ért támadások nővérét, Verát is alaposan megviselik. „Nagyon nehéz ez. Ami Gabival történik, sokszor olyan, mintha velem történne. Nagyon durván rányomja a bélyegét a hangulatomra egy-egy ilyen támadássorozat. Mondanék neki néhány tanácsot, de nem biztos, hogy ő ezt be fogja tartani. Előtte mindig elnézést kérek tőle, hogy én nem okoskodni akarok vagy fölényeskedni ezekben a helyzetekben, hanem egyszerűen csak segíteni. Ezt kell megértenie, hogy bennem semmilyen érdek nincs felé, egyszerűen azért próbálok segíteni neki, mert szeretem” – vallotta be Vera az Adom a napom csütörtök esti adásában.

Az énekesnő sok energiát fektetett az önismeretbe, reméli, Gabi is rálép erre az útra. „Ő mindig is egy kaméleon volt. Mindig változott a kinézete, a gondolkodásmódja, az adott partnere szerint gondolkodott egyszer-egyszer. Volt, hogy valaki nagy hatást gyakorolt rá, akkor aszerint gondolkodott. Sokszor gondoltam rá, hogy megkérdezem tőle: ’Ebben hol vagy te, és te mit szeretnél?’” A nagy port kavaró válásáról is elmondta a véleményét. „Most rendben van magával. Kilépett egy házasságból, amit már nem akart annyira. Akárki akármit mond, ezekhez a dolgokhoz két ember kell. Amikor azt vallotta, hogy a család a legfontosabb, úgy is gondolta. Vannak emberek, akiket nem kell mindenáron megérteni, csak el kell fogadni. És ez ő” – mondta Vera a húgáról.

Kiemelt képek: Birton Szabolcs, Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!