Napi friss

Sztárbox: Rácz Jenő hiába nyert már másodszor, nem örülhet a győzelmének

Súlyos vádak érik a sztárséfet.

Győzelmi mámorban kellene fürdőznie Rácz Jenőnek, hiszen Kábát Petit és Istenes Bencét is legyőzte a ringben, és a két nyertes meccsel egyenesen a szuperdöntőben találta magát. A felhőtlen boldogság azonban rendre elmarad a séf győzelmei után. Először barátja, Kabát sérülése miatt, hiszen az exfocista a szeme láttára esett hanyatt a jobbosától, és másodpercekig nem tért magához. Majd kiderült, hogy a lába úgy maga alá fordult, hogy térdműtét vár rá. A balul elsült győzelmi ütés után a fél ország beleállt Jenőbe, hogy bánhatott el így jóbarátjával, Kabáttal. Nyilván egy ilyen sportágnál valóban bene van a pakliban a sérülés, de felhőtlen öröme ilyen körülmények között senkinek sem lehetne.

Ezt követte a sztárséf és Istenes Bence összecsapása, ami szintén nem sült el jól, noha az első övön aluli ütést még a ringen kívül, a műsorvezető mérte Jenőre, amikor egy 24 óráig elérhető Instagram-történetében megosztotta egy követője üzenetét, amiben Jenőt „törpe cigánynak” nevezik. A séfet érthető módon megviselte a sértegetés, ugyanakkor Bence állítja, figyelmetlenségből posztolta a kommentet, ezután pedig nem győzött ország-világ előtt bocsánatot kérni. Jenő nem igazán fogadta el Bence magyarázatát, és nem tűnt úgy, hogy megbocsátott volna neki, közben pedig azt hangoztatta, ő soha nem sértegetne így senkit.

Pont ezért lepett meg mindenkit, amikor a meccs után Bence élő műsorban tisztázta, hogy azért nem fogott kezet a mérkőzés után Jenővel, mert végig nyomdafestéket nem tűrő megjegyzésekkel illette a ringben. A műsorvezető szerint az édesanyját szidta, és szexuális orientációjára tett elfogadhatatlan megjegyzéseket. Jenő tagadja a vádakat, Bence oldalán viszont egyre többen bukkannak fel olyanok, akik ott voltak a stúdióban, közel a ringhez, és az interneten írnak róla, hogy a szitkozódások között Csobot Adél nevét is hallották a séf szájából pejoratív értelemben. Ha mindaz igaz, amit Bence állít, akkor Jenő is ugyanolyan méltatlanul viselkedett, mint ahogy az ellenfele.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!