Napi friss

Dobos Evelin és Nádai Anikó – Működik a mozaikcsaládjuk

A műsorvezető nagyobb gyermekének apja az a férfi, akivel a színésznő 2022 óta együtt él. Éppen ezért sokan árgus szemekkel figyelték Anikó és Evelin viselkedését Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban.

Ki akarna együtt dolgozni, pláne napokon keresztül egy fedél alatt lenni szerelme volt kedvesével? Ha valamiért mégis így adódik, egy ilyen helyzetben gyakorlatilag borítékolhatók a gyakran kínos, felszínes csevegések, a figyelő, vizslató tekintetek, megvető pillantások, sőt még rosszabb esetben a piszkálódások és a viták.

Nos, ez a helyzet most előállt Dobos Evelin és Nádai Anikó esetében, hiszen mindketten szerepeltek Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban az RTL képernyőjén. A közös férfi az életükben Kovács Dániel Richárd rendező, akinek olyan televíziós sikersorozatok fűződnek a nevéhez, mint a Válótársak, a Mellékhatás, A Tanár, illetve a Zámbó Jimmy életét feldolgozó produkció, A Király. Anikónak és Richárdnak 2015-ben született meg közös gyermeke, Patrik, de a kapcsolatuk bő öt esztendő együttlét után, 2017-ben véget ért. „Ezt a közös döntést a legnagyobb szeretetben, tiszteletben és egyetértésben hoztuk meg, amiben semmilyen formában nem játszott szerepet harmadik személy jelenléte” – mondták akkor. A rendező ezután a Jóban Rosszban című sorozatból ismert Szorcsik H. Vikivel jött össze, majd hírbe hozták Berki Mazsival is, de azt a férfi tagadta. Anikónak VV Aurélióval volt viszonya, majd Hajmásy Péter egykori sportoló mellett találta meg a boldogságot, és egy fiuk is született. Richárd és Evelin pedig tavaly szerettek egymásba. „Rám írt a közösségi oldalon, elkezdtünk beszélgetni, majd nagyjából egy hónap elteltével találkoztunk. Nagyon szimpatikus volt, hogy ilyen kitartó, és nem rontott ajtóstul a házba. Dani tényleg egy igazi úriember” – mesélte a kezdetekről Evelin.

A színésznő a rendező kisfiával nagyon jól kijön (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Evelin beszélt arról is, hogy aggódott, miként jön majd ki Anikó és Richárd kisfiával. „Bár picit izgultam, hogy mit szól hozzám Patrik, de legbelül éreztem, hogy nagyon jól kijövünk majd. Szerencsére nem hagytak cserben a megérzéseim, és öt perc után úgy beszélgettünk, játszottunk, mintha mindig is ismertük volna egymást” – vallja be Evelin. „Tényleg így volt, az első pillanattól fogva összefonódtak – mesélte a Storynak az édesapa. – Szülőként nyilván nagyon fontos számomra, hogy a párom és a gyermekem hogyan viszonyulnak egymáshoz, főleg, hogy Patrik az élete felét velem, velünk tölti!” Evelin és Anikó is pontosan tudja, milyen törékeny lehet a családi boldogság, elvégre mindkettőjüket az édesanyjuk nevelte fel. Amikor Anikó és Richárd szakítottak, akkor is azt hangsúlyozták, hogy számukra Patrik jövője az első. „Egy életre összeköt bennünket csodálatos gyermekünk, akit mindennél jobban szeretünk, és továbbra is közösen fogjuk nevelni. Olyan minőségű szeretetet és törődést szeretnénk neki nyújtani, amelyet csak kiegyensúlyozott szülőktől kaphat egy gyermek.”

Közös gyermekük jövője számukra a legfontosabb (Fotó: Archív)

Sok példa van arra, hogy szakítás után valamelyik szülő a másik új párja ellen hangolja a gyereket. Szerencsére itt erről szó sem volt, és úgy tűnik, az elmúlt egy évben jól működik Anikó és Evelin mozaikcsaládja. Ez látszódott a két nő viselkedésén a képernyőn is. Napokon át összezárva nem tudták volna megjátszani magukat, és ismerve a tévéműsorokat, ha lett volna konfliktus közöttük, az adásba kerül. Többször előfordult, hogy kettesben beszélgettek. Úgy hajoltak össze és taktikáztak, elemezték a helyzetet, mint két barátnő, ebből lehet következtetni arra, hogy a kameráktól távol, a magánéletben is jól tudnak együttműködni.

Kiemelt képek: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!