Napi friss

Óriási balhé robbant ki a Farm VIP-ban – Az első kieső nekiesett a többieknek

Könnyek és éles szócsaták kísérték az első kiszavazást.

A piros csapat győzelmével zárult az első termelési feladat, ezért az ellenfeleiknek, a sárgáknak kellett dönteniük arról, kit küldenek párbajra maguk közül. A szavazás azonban finoman szólva sem volt békés. Elsőként Ripli Zsuzsi szavazott, aki a Metal Ladyre tette a voksát. „A döntésemet a csapatérdekeket szem előtt tartva hoztam meg. Ica, te egy nagyon érzékeny ember vagy, de nem biztos, hogy ennek minden esetben itt van a helye, mert lassítja a csapat haladását, és több energiát kíván meg, mint amennyit bárkire is lehetne fordítani egy ilyen versenyben” – magyarázta a színésznő.

Hasonlóképpen vélekedett a testépítő Vajda Johnny is. „Nem érzelmi alapú döntést hoztam. Van itt egy olyan ember, aki érzékenyebb, mint a többiek. Ez teljesen rendben van, de nem itt a farmon, mert sok helyzetben nincs arra idő, hogy órákig beszélgessünk egy szituációról” – magyarázta döntését. Az i-re a pontot az egykori szépségkirálynő, Kiss Daniella indoklása tette fel. „Én ezt a döntést a választottam érdekében hoztam meg. Sokat beszélgettem vele, és el is hangzott az a szájából, hogy nem érzi itt jól magát, és kívülállónak érzi magát köztünk. Neked jobb lesz így” – mondta, miközben Icának adta az útilaput.

Ezek után Ica a többiek felé fordult és számonkérte őket. „Megbántottam valakit? Nem csináltam meg valamit? Nem dolgoztam eleget?” – kérdezte a társaitól keserűen. „Pont ez a problémánk – vágott közbe Ripli Zsuzsi. – Egyszerűen nem hallja meg, amit mondunk neki. Folyton azt gondolja, hogy mi bántjuk őt. Így nem lehet dolgozni vagy létezni. Itt ennek nincs helye!” – fakadt ki színésznő. „A nézők látni fogják, hogy mi történik itt. Nem hülyék az emberek” – zárta le a vitát Ica, aki Kiss Daniellát hívta párbajra, de ő maradt alul, így neki kellett elhagyni a gazdaságot.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!