Napi friss

Berki Mazsi néhány titkot képtelen volt magában tartani néhai férjével kapcsolatban

A Sztárbox vasárnapi versenyzője több dolgot soha nem fog felfedni Berki Krisztiánnal kapcsolatban. Viszont van, amit igen.

Eleinte ő maga sem akarta elhinni, hogy Krisztián épp akkor csalta meg, amikor egy családdá váltak. De az üzenetek, amiket a tabletjén talált, sajnos túlságosan is beszédesek voltak. Mint az édesanya elmondta, ekkor romlott meg a házasságuk.

Ismerte a másik nőt

Korábban is csalták már meg, és bevallja, ő sem mindig volt hűséges. Krisztiánhoz viszont az volt, és remélte, ez kölcsönös. „Egy kapcsolatnak a kincse, amikor hűséges tudsz lenni a másikhoz. Az egy tisztaság, de amikor már az egyik fél kicsit megromlott, vagy megrontja ezt, nagyon kevés esetben tud az már olyan lenni utána, mint előtte volt – kezdte őszintén az édesanya a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-­műsorban. – A szülés után, nem tudom, hogy akkor ott mi történt az életünkben, vagy mi volt, hogy volt, de találtam otthon valamit a tableten… Miután szültem, a gyermekem édesapja egy másik nőnek küldött képet magáról és az épp megszületett kislányunkról. És hát volt ugye másik beszélgetés is, amit megtaláltam, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan… Nekünk ezután romlott meg a kapcsolatunk. Csak erről nem beszéltünk egyáltalán. Pedig erről nagyon sok mindenki tudott, meg ott volt a tablet, meg a beszélgetések, a kifotózott dolgok – magyarázta, mire a műsorvezető rákérdett, tudja-e, ki ez a nő. – Persze hogy ismertem! Egy partnerem.”

Korántsem éltek akkora luxusban, mint ahogy Krisztián mutatta (Fotó: Korponai Tamás/fotocentral.hu)

Elnézést kért Hódi Pamelától

Miután Mazsi szembesült azzal, hogy van egy másik nő, nem tudta, hogy mitévő legyen, hiszen akkor született meg a gyermekük. Akkoriban több mélypontjuk is volt, nem beszélve a veszekedésekről, amik el is gondolkodtatták a nőt, vajon hogy viselkedne vele a férje, ha válásra kerülne a sor. „Krisztiánnak láttuk azt az arcát, hogy milyen a volt párjával, akivel van egy közös gyermeke. Megmondom őszintén, hogy utólag másként csinálnám azt a részt, ahogy mi hozzáálltunk Pamelához (Hódi Pamela – a szerk.). Ma már, hogy idősebb és bölcsebb vagyok, biztos, hogy a Krisztiánt más irányba próbáltam volna terelni. Ott még annyira kis fiatal csirke voltam, hogy nagyon könnyen lehetett befolyásolni. Én egy irányítható típus vagyok… – vallotta be. – Annyira felnéztem Krisztiánra egy időben, hogy ittam minden szavát, és mindent úgy csináltam, hogy neki jó legyen.” Ezt ma már sajnálja, mint ahogy azt is, hogy nem látott bele jobban abba, min mehetett keresztül Berki Krisztián korábbi párja. „Ha úgy hozta volna az élet, hogy mi is szétmegyünk, én később igencsak hibáztattam volna magunkat, hogy a lányunknak az áskálódásról, a vádaskodásról szóló cikkeket kell látnia. Ez csúnya volt így utólag. És én is sok csúnya dolgot csináltam, ezt mondtam is Pamelának, és elnézést is kértem tőle, amikor találkoztunk személyesen. És hál’ isten, most nagyon jó kapcsolatot, viszonyt ápolunk.”

Mazsi Hajdú Péter műsorában sok mindent elárult (Fotó: Archív)

Amit senki sem gondolt volna róla

Nem tagadja, Krisztián halála után sok egyéb hazugságra is rájött, noha ez nem lepte meg. Már csak azért sem, mert korábban ő is többször belement abba, hogy egészen mást mutassanak magukból, az életükből, mint ami a valóság. Ilyen volt többek közt a szülés is, amiről azt állították, hogy élőben közvetítik. „Krisztiánnak is mondtam, hogy inkább ne beszéljünk valamiről, de ne hazudjunk. És a szülés egyébként nem élőben ment. Nem engedtem, mert úgy voltam vele, hogy ha bármiféle komplikáció lép fel, annak sem magamat, sem a gyermekemet nem akarom kitenni – magyarázta. – Késleltetett élő volt, tehát amikor megszületett Emma, és minden rendben volt, akkor engedtem csak, hogy induljon az adás.” Ez is, mint ahogy a hatalmas szenzációt hozó „herevasalás”, amivel Krisztián örömmel haknizott, illetve a tetemes vagyon, amivel büszkélkedett, nem volt más, mint kirakat. „Neki sok ilyenje volt – mondta tömören Mazsi. Az egyik legmegdöbbentőbb talán, hogy míg Krisztián lépten-nyomon azt sugallta, mekkora luxusban élnek, az albérletet is alig tudták kifizetni. – Ő ott rontotta el, hogy próbált mást mutatni, próbálta jobbnak előadni magát, mint aki. Mert nekünk volt például olyan, hogy nem tudtuk, a következő hónapban hogy fizetjük ki az albérletet. És szerintem ezt soha nem gondoltad volna róla” – mondta Mazsi Hajdú Péternek, majd hozzátette, hogy rengeteg hasonló történetet tudna még mesélni néhai férjéről, de nem teszi, mert esze ágában sincs bemocskolni az emlékét.

Berki Mazsi a Sztárbox soron következő vasárnapi, november 26-ai adásában Janicsák Vecával küzd majd a ringben a továbbjutásért.

Kiemelt képek: TV2, Réti Borbála/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!