Napi friss

Alec Baldwin – Tényleg megállnak hét gyereknél?!

A sztár nemrég nemcsak a feleségét, Hilariát vitte magával egy filmfesztiválra, de mind a hét csemetéjüket is. Olyanok, mint az orgonasípok.

Két éve, hogy a 65 éves színész a forgatáson véletlenül lelőtte készülő westernfilmje, a Rust operatőrét, Halyna Hutchinst. Az ügynek azóta sincs vége. Bár Baldwin ellen legutóbb ejtették a gondatlan emberölés vádját, jöhetnek még váratlan fordulatok a jövő év elejére kitűzött tárgyaláson. Sokan kárhoztatták Baldwinékat, hogy a tragédia után, amely megfosztott egy kisfiút az édesanyjától, szinte azonnal újra a családbővítésen járt az eszük, hiszen a legkisebb csemetéjük 11 hónappal azután jött a világra, hogy a végzetes lövés eldördült. Ráadásul úgy tűnt, a színészre akár börtönbüntetés is várhat. A házaspár azt mondja, számukra mindig a család, a gyerekek voltak a gyógyír mindenre.

A kiemelt képen balról jobbra a sztárpár gyerekei, a legkisebb egy-, a legnagyobb 10 éves: Ilaria Catalina, Eduardo, Leonardo, Maria, Romeo, Rafael és Carmen (Fotó: Getty Images)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!