Napi friss

A párja Krausz Gáborról: „Nem értem, miért gondolják azt, hogy nem romantikus”

Mikes Anna szerint kifejezetten szexi, ha egy férfias férfi megmutatja a lírai oldalát.

Krausz Gábor hétről hétre egyre jobban teljesít a Dancing with the Stars színpadán, Eleinte bizonyára kevesen gondolták volna, hogy a végső győzelemre is esélye lehet. Az előző fordulóban ráadásul egy eddig nem ismert érzelmes oldalát mutatta meg. „Amikor megtudtam, hogy ezt a táncolt kell eltáncolni, egy picit rettegtem, hogy megtudom-e csinálni. De hát iszonyatosan jó tanárom van, és úgy voltam vele, ez is lehet férfias, és ez is valahol ott van bennem. Ha valahol, hát akkor itt meg lehet mutatni” – mondta Gábor a Mokkában.

Mesterében, Annában nem is voltak kételyek ez ügyben. „Azt mindig én mondom neki, hogy egyszerűen neki alapból olyan a kisugárzása, hogy bármit csinál, az férfias, és amikor egy ilyen férfi kap egy lírai táncot, az meg olyan szexi szerintem.”

A táncuk után a zsűri is hangot adott meglepettségének, hiszen nem feltételeztek, hogy a séfnek ilyen lágy és érzelmes oldala is van „Nem értem, miért gondolják azt Gáborról, hogy nem romantikus vagy antiromantikus. Szerintem minden férfiban ott van egy ilyen én. A negyedik adásra jutottunk el arra a pontra, hogy meg tudja mutatni az érzékeny oldalát” – mutatott rá Anna.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!