Napi friss

Durva balhé az Ázsia Expresszben:„ Nem gondoltam volna, hogy ennyire paraszt”

Kafi és Wagner Fanni között olyannyira elfajult a vita, hogy a modell sírva is fakadt.

Pikáns párcserével folytatódott az Ázsia Expressz. Az újonnan létrejött duóknak egymást kellett hátráltatniuk. Ebből aztán a többségüknél komoly feszültség alakult ki a verseny alatt. Ilyen volt például Kafi Rea Milla és Wagner Fanni párosa, ahol a modell kimondottan nehezen viselte Fanni akadékoskodását a fuvarszerzés alatt. “Nem gondoltam volna, hogy ennyire paraszt tud lenni Fanni, de megtalálta a gyenge pontom, hogy a stoppolás nekem nehezen megy, és próbálkozik hátráltatni nagyon”-mondta könnyek között Kafi.

A nézeteltérés egyre csak mélyült kettejük között a közös út során „Én legalább kimondom, amit csinálni fogok. Én kimondom, hogy nem leszek kedves, te pedig megjátszod magad, hogy ilyen meg olyan kedves leszel. Legalább mondd ki, hogy ezt fogod csinálni”-szúrt oda HegyesBerci kedvesének a modell.

Fanninak is megvolta véleménye a szomáliai származású modellről. „Nekem ebből már marhára elegem van. Ő hisztizhet, verheti magát a földhöz, azért mert én hátráltatom, holott ez a feladatom. Nekem nem lehet véleményem, nem lehet semmim”-fakadt ki.

Kiemelt kép: Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!