Napi friss

Brutális fotók a Sztárbox második adásának mérkőzéseiről

Szájkaraté, őrjöngés, kíméletlen pofonok, kiütés... Mozgalmas este volt.

Sáfrány Emese és Dobos Evelin összecsapásával indult a második Sztárbox. A légtornász röviddel a gongszó után buldózerként rontott ellenfelére, a kezdeti lendület azonban gyorsan alábbhagyott, és a színésznő fokozatosan átvette a mérkőzés irányítását. Egy jól célzott ütésnek köszönhetően Emese egy alkalommal földre is került, ahonnan ugyan felállt, de ez nem volt elég a győzelemhez, ugyanis a mérkőzést pontozással Dobos Evelin nyerte. Az eredményhirdetés után a légtornász csalódottan hagyta el a helyszínt, a színésznő pedig könnyek között rohant szerelme karjaiba.

Evelin hatalmas elszántsággal vetette bele magát a küzdelembe (Fotó: Trenka Attila)

 

Evelin egyhangú pontozással nyert (Fotó: Trenka Attila)

Ezután következett a nehézfiúk csatája, ahol a rapper KKevin és a színész Brasch Bence feszült egymásnak. A csarnokban szinte tapintható volt a feszültség. Az ellenfelek folyamatosan hergelték egymást, amit már a közönség sem bírt ülve végignézni, őrjöngve üvöltötték kedvenceik nevét. A fiúk ellentmondást nem tűrően rontottak egymásra, de a színész mindvégig ügyesebbnek bizonyult. KKevin a harmadik menetig állta a sarat, ekkor azonban Bence végzetes ütést mért rá. Brasch Bence hagyhatta el győztesen a ringet, miután kiütötte ellenfelét.

Talán ez volt eddig a legkeményebb csata (Fotó:Trenka Attila)

 

Bence a harmadik menetben kiütötte ellenfelét (Fotó: Trenka Attila)

Ezt követően jött talán az egész versenysorozat legjobban várt meccse: Istenes Bence szállt ringbe Schobert Norbi Juniorral. Többhetes szájkaraté előzte meg a viadalukat, amire megérte várni, hiszen kivételesen magas színvonalú összecsapást hozott. Bence profi bokszolókat megszégyenítő formáról tett tanúbizonyságot, de az ifjabb Schobert Norbi végig tartotta vele a lépést. A mérkőzést pontozással a műsorvezető nyerte. A meccs után Bence nem győzte méltatni ellenfelét „Ha nekem ilyen fiam lesz, büszke leszek magamra” – mondta Norbiról.

Norbi végig állta a sarat, pedig kemény ütéseket kapott (Fotó: Trenka Attila)

 

Istenes Bence állóképességben is felvette a versenyt fiatalabb ellenfelével (Fotó: Trenka Attila)

 

Norbinak hamar vérezni kezdett az orra, de ez sem kényszerítette meghátrálásra (Fotó: Trenka Attila)

Kiemelt kép: Trenka Attila

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!