Napi friss

Íme, Jennifer Aniston négy arany­szabálya

Az 50 fölött még mindig irigylésre méltóan karcsú és fitt színésznő alakja szinte semmit nem változott a húszas évei óta.

Tudatos folyadék­pótlás

Jennifer egy friss interjúban beszélt arról, mire figyel oda, hogy megőrizze a formáját. Elsőként azt említette, hogy rengeteg vizet iszik, ami egyrészt segíti az emésztést és a sejtmegújulást, másrészt eltelíti, így kevésbé éhezik meg.

Ötven felett is bámulatos formában van (Fotó: Getty Images)

Minden­napos mozgás

Nincs lazsálás, a színésznő minden áldott nap mozog valamit. Hol keményen edz – kardiózik, súlyzózik, bokszol –, máskor jógázik, nyújt vagy kirándul, és mindig kipróbál új edzőeszközöket. A fitnesz évtizedek óta a mindennapjai része.

Elegendő alvás

Szerinte az emberek többsége nem tulajdonít elég nagy fontosságot az éjszakai pihenésnek, pedig a kialvatlanság könnyen hízáshoz vezet. „Számomra is kihívás, hogy eleget aludjak, de törekszem rá. Leszoktam arról, hogy éjszakába nyúlóan filmeket nézzek” – mondja.

Fotó: Profimedia

Egészséges étkezés

Ő az, aki csak ritkán csábul el, és amióta az eszét tudja, nagyon tudatosan táplálkozik. Az étel lehetőleg természetes formájában kerül elé, teljes kiőrlésű és bió, egyszóval nemigen eszik olyasmit, ami egészségtelen lenne.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!