Napi friss

Vanya Timi, aki kifigurázza a magyar sztárvilágot: „Még senki sem vette rossz néven” – fotókkal

Nem kíméli a hazai celebvilágot, mégsem lehet rá haragudni, mert leginkább magának tart görbe tükröt.

Vanya Tímeát – vagy ahogy sokan ismerik: vanyatimiofisölt –  színésznőként láthattuk már a Mintaapák vagy a Drága örökösök című sorozatokban. A pandémia alatt azonban az összes színházi és tévés munkáját elvesztette, ezek pedig hozzájárultak ahhoz, hogy új utakra lépjen, és elindítsa azóta nagy népszerűségnek örvendő Instagram-oldalát. „Azt éreztem, hogy nem vagyok a helyemen, szerettem volna megmutatni, hogy tudok valamit – kezdte mesélni Timi a story.hu-nak. – Úgy voltam vele, több van bennem, mint a cseléd-banya-prosti karakterek. A magasságom és a személyiségem miatt nagyrészt ilyen szerepek találtak meg. Pedig tudtam, hogy vannak még bennem színészi patronok. Viszont a járvány keresztülhúzta a számításaimat. Ennek a kombinációnak köszönhetően indult el az Instagram-oldalam.”

Máig élénken emlékszik az első bejegyzéseire és az arra adott reakciókra. „Sokáig nem voltam azzal tisztában, hogy van humorom – folytatja. – Talán akkor esett le, hogy én ezzel tényleg csinálok is valamit, amikor Iszak Eszti megosztotta az egyik róla készült posztomat, és azt írta hozzá, ’a mai napról ez a kedvenc képem.’” Azt gondolnánk, vékony jégre lépett, hogy nagyrészt ismert embereket figuráz ki, de eddig senki nem vette rossz néven az iróniával fűszerezett posztjait. „Közzétett, általában szép képet veszek alapul. Amit én teszek mellé, na az a kínos! Látszanak a striák és az ősz hajam. Valószínűleg ezért sem sértődött meg senki. Én pedig már nem vagyok hajlandó azon szorongani, hogy jól nézek-e ki smink nélkül. Ez bizonyára nem ment volna 25 évesen, de 40 évesen már megy.”

Sajátos módon gondolja újra a képeket

Ez a fajta őszinteség és önazonosság lehet a titka annak, hogy mára több mint negyvenezren követik az oldalát. „Nyilván a fő követőbázis az anyukákból áll, és a legkülönfélébb élethelyzetekből érkeznek a visszajelzések. Nem olyan regén például egy benzinkúton két kakis pelenka között mondta el egy anyuka, mennyire szereti az oldalt. Talán azért lettünk ennyien, mert én meg mertem mutatni a valóságot. Lehet szép családi képet csinálni a karácsonyfa előtt, de azt sem kell letagadni, hogy előtte tíz percig üvöltött a gyerek” – mutat rá, és elmeséli, az is zavarta, amikor a vele egy időben szülő anyukák sorra osztották meg az idilli családi képeket, amin mindenki boldog, míg neki ennél sokkal inkább vegyes tapasztalatai voltak.

Kellő humorral nyúl a témákhoz

Hiába lett mára népszerű influenszer, a családi életét ez fikarcnyit sem befolyásolja. „A gyerekek már csak legyintenek arra, hogy néha a vázával a fejemen próbálok egyensúlyozni egy kép kedvéért. Érdekes, hogy mostanában egyre inkább szeretnének szerepelni ők is, de én ezt egyelőre nem szeretném. Majd ha nagyobbak és döntésképesebbek lesznek.” Azt sem titkolja, hogy a színészi karrierjére nem gyakorolt olyan hatást az oldal népszerűsége, ahogy azt korábban szerette volna. „Ugyanott játszom, ahol korábban, tehát emiatt nem keresett meg és kínált meg egy főszereppel egy fővárosi színház sem. De lehet, hogy ez nem is baj, és új területeken kell kipróbálni magam – vélekedik. Mint kiderült, a televíziós műsorokban való szereplés sem áll tőle távol. – Nagyon szívesen elmentem volna például a Sztárboxba. Kíváncsi lennék, hogy állnám meg a helyem egy ilyen típusú műsorban.” Bármit is rejtsen számára a jövő, Timinek komoly tervei vannak az oldalával. „Szeretnék terjeszkedni a YouTube-ra és a TikTokra. Remélem, néhány hónapon belül elindulunk ott is. Emellett elkezdtem különböző szemelvényeket mutatni az életemből. Ezek az úgynevezett szöszök. Azt hiszem, ennyivel tartozom azoknak az embereknek, akik szeretnek. Fontos számomra, hogy valami értéket képviseljek, ami túlmutat egy széles mosolyon vagy a szépen kivillanó fehér fogsoron.”

Kiemelt kép és fotók: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!