Napi friss

Megmutatjuk, amit a tévénézők nem láthattak a Dancing with the Starsban

Marics Peti szülei például először mutatkoztak a nyilvánosság előtt. Kiszel Tünde sem egyedül érkezett.

A TV2 táncos műsorának hétvégi adásában az érzelmeké volt a főszerep, több sztárnak is a helyszínről szurkoltak a családtagjai, akik olykor-olykor a tévé képernyőjén is feltűntek. Most megmutatjuk azokat a képeket, amik a reklámszünetek, illetve a műsor vége után készültek, így azokat a tévénézők nem láthatták.

Király Linda szülei a helyszínről izgulták végig lányuk produkcióját. Az aranytorkú énekesnő nemrég elárulta a story.hu-nak, hogy édesanyja és édesapja a legnagyobb kritikusai.

Marics Peti az egyik legfelkapottabb zenei előadó jelenleg az országban, a szüleit azonban még nem láthatta a közönség. Most megtört a jég, Peti szülei saját szemükkel bizonyosodtak meg róla, hogy fiuk nemcsak a zenében, de a táncban is tehetséges.

Eszenyi Enikő édesanyja, Magdolna is a parkett széléről figyelte lánya és táncpartnere, Hegyes Bertalan produkcióját. Úgy látszik, Berci nemcsak a színésznővel, de Eszenyi édesanyjával is szoros viszonyt alakított ki az elmúlt időszakban.

Hunyadi Donatella édesanyjának, Kiszel Tündének is jutott némi szerep a szombat esti műsorban – ahogy az borítóképünkön látható. Azt azonban a nézők nem láthatták, hogy nem egyedül érkezett a stúdióba, egy sármos fiatalember kíséretében izgulta végig az estét.

Kiemelt kép és fotók: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!