Napi friss

Berki Mazsi: „Mikor meghalt Krisztián, nagyon elzárkóztam a lányomtól”

Nem tagadja, szokatlan reakciót váltott ki belőle a gyász, de ha a történet mélyére nézünk, korántsem olyan érthetetlen.

Berki Krisztián és Katona Renáta, ismertebb nevén Berki Mazsi szerelme hurrikánként söpört végig a médián. Kapcsolatuk eleinte irigylésre méltóan kiegyensúlyozottnak és harmonikusnak tűnt. Ennek egy része azonban pusztán a külvilágnak szólt, belülről egyáltalán nem volt olyan tökéletes. „A kapcsolatunk elején annyira fiatal voltam, és annyira befolyásolható, hogy ittam minden szavát, és mindent úgy csináltam, ahogy ő kérte. Ma már sok esetben másfelé terelném őt. Én egy nagyon könnyen irányítható típus vagyok, alárendeltem magamat neki. Nagyon jó érzés az, ha fel tudsz nézni a partneredre, és én egy időben fel tudtam nézni rá.  De olaszosan éltünk, ebbe még belefér a kiabálás és a telefontörés – engedett betekintést Mazsi az izomcelebbel közös életébe a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-műsorban. Mint mondta, Krisztián volt az első férfi az életében, akihez hűséges tudott lenni, és akihez feltétel nélkül őszinte tudott lenni, ám cserébe ezeket ő nem kapta meg. – Ő nagy ferdítős volt, de ezért nem hibáztatom. Ott rontotta el, hogy próbált mást mutatni. Próbálta jobbnak előadni magát, mint aki valójában volt. Volt olyan, hogy nem tudtuk, hogy a következő hónapban miből fizetjük ki az albérletet. Kisebb lakásba is költöztünk. Hitelünk is volt.”

Noha Krisztiánnal való közös életét kirakatelemek díszítették, az iránta való érzései nagyon is valódiak voltak. Mazsi ezért sem szeretné elfelejteni néhai férjét. „A gyász egy soha véget nem érős folyamat. Csak valahogy idővel az amplitúdók lesznek kisebbek. Nagyon aktív életet élek, nincs időm gondolkodni, de ez nem azt jelenti, hogy én nem gyászoltam, vagy nem akarok rá emlékezni – mondta Mazsi, akiben igen érdekes reakciót váltott ki a gyász. – Mikor meghalt Krisztián, nagyon elzárkóztam a lányomtól, pedig előtte soha egy napot sem töltöttem nélküle. Mindezt azért, hogy ne érjen még nagyobb veszteség, nehogy az legyen, hogy a lányomat is valaha elveszítem, ezért elkezdtem eltolni magamtól. Ez egy nagyon érdekes reakció – mondta őszintén Mazsi. Életében ezután hónapokon át tartó önfejlesztés és befelé figyelés következett, majd a legváratlanabb pillanatban tavaly nyáron rátalált a szerelem Krisztián egy ismerőse személyében. – Egy barátnőm elhívott egy hétvégére Horvátországba, akkor már elkezdődtek a Dancing with the Stars próbái, és nem is voltam benne biztos, hogy érdemes mennem. De végül elmentem, vittem Emmácskát, Zoli hozta a saját kislányát. Párban jött mindenki, csak én és ő nem. Ott jöttünk össze. Nagyon sokat köszönhetek neki. Ő próbált talpra állítani és kirángatni abból a gödörből, amibe kerültem, mert nagyon sz*r állapotban voltam.”

Ismert nővel csalta meg Krisztián

Berki Mazsi arról is kendőzetlen őszinteséggel beszélt, hogy kislánya, Emma születése körül romlott meg visszafordíthatatlanul a kapcsolatuk Krisztiánnal. „Miközben szültem, gyermekem édesapja egy másik nőnek küldött képet magáról és a gyermekünkről. Ott volt más beszélgetés is, de írta azt is, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan. Ezután romlott meg a kapcsolatunk. Azt nem tudom, mi volt utána, de valószínűleg találkoztak.” A szóban forgó nő egyébként Mazsi korábbi üzlettársa, aki egyébként ugyancsak híres, de ennél többet nem árult el a szerető kilétéről.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!