Napi friss

Kate Moss már csak a retusált képeken szupermodell – friss fotóval

Nem egészen az a természetes, ragyogó, máig fiatalos szépség, amit a külvilágnak próbál eladni. Évtizedes rossz szokásai bizony rajta hagyták a nyomukat.

Tavaly alapított vállalkozásával az egészséges életmódot propagálja, és abból igyekszik pénzt csinálni, hogy saját nevével fémjelezve a természetes szépséget, a lelki egyensúlyt és az újrafiatalodást hirdeti, illetve teszi árucikké. Olyan hívószavakat említ Cosmoss nevű, szépségápolási termékeket árusító életmódcége honlapján, mint a test és lélek jólléte, a holisztikus szépségápolás, a természet megújító ereje… Mindez jól hangzik, csakhogy az egykori szupermodell nem igazán jó reklámarca a saját üzletének, ugyanis hiába állította az ellenkezőjét, láthatóan máig nem tudott szakítani önpusztító szokásaival. A külsején pedig mostanra visszavonhatatlanul rajtahagyta nyomát az a rombolás, amit az elmúlt évtizedek alatt elfogyasztott rengeteg alkohol, cigaretta, drog és persze az átmulatott éjszakák sora vitt rajta véghez.

A bőre megsínylette a múltját

A minap ismét füstölögve kapták lencsevégre a korábban láncdohányos, de állítólag leszokott modellt. Az arcáról készült közeli felvételen pedig jól látszik, hogy bizony a vállalkozását népszerűsítő, vonzó fotókhoz igencsak sok utómunkára van szükség. Valódi külseje ugyanis egészen más: a bőre tönkrement, a sok cigitől csupa ránc, a fogai pedig sárgák a nikotintól. Photoshop nélküli fényképeivel nehéz lenne a természetes szépséget eladni. Pedig a 49 éves Kate korábban arról beszélt, hogy egy 12 lépéses program segítségével megszabadult minden káros szokásától, és testileg-lelkileg újjászületett, amióta az egészséges életmód útjára lépett. „Megtanultam őszintén szembenézni magammal, a hibáimmal, és végre felfedezni azt, aki valójában vagyok. Elkezdtem mindennap meditálni, sokat úszom, és rengeteg új módszert kipróbáltam, amelyek segítenek megőrizni a természetes valómat. Amint elkezdtem tényleg odafigyelni magamra, azonnal láttam is a változást” – sorolta a Vogue magazinnak. Még londoni otthonát is eladta, és vidékre költözött Cotswoldsba, hogy a hajnalig tartó zsúfolt partik helyett a jó levegőt és a madárcsicsergést élvezze.

A friss felvételeken szinte már ijesztő állapotban van (Fotó: Profimedia)

Akadozott a nyelve

De hogy fér össze az egészséges életmóddal a napi minimum két doboz cigaretta, amennyit állítólag elszív? Ráadásul ismerősei szerint Kate az utóbbi időben elkezdett újra belecsúszni a régi sémákba, és visszatért hedonista szokásaihoz. Újra fel-felbukkan partikon, és nem sikerül mindig józannak maradnia. Tavaly nagy meghökkenést keltett, amikor egy nyilvános eseményen beszédet kellett tartania, de akadozott a nyelve, és nem mindig lehetett érteni, mit mond. Sokan találgatták: vajon milyen szer befolyása alatt állt? Aligha a meditáció tette vele… Azóta hol Ibizán, hol Londonban látják bulizni, még köztudottan súlyosan függő exével, Johnny Depp-pel is együtt mulatott. A múlt árnyai újra kísértenek, és emiatt nemcsak Kate baráti köre, de a 21 éves lánya, Lila is egyre jobban aggódik.

Hivatalos megjelenéseken persze most is tökéletesen fest – talpig sminkben… (Fotó: Profimedia)

Szerelmi bánat miatt kezdte újra?

Az egykori szupermodell sokak szerint azért esett vissza pár évig tartó életmódváltás után, mert időközben tönkrement a kapcsolata jóval fiatalabb kedvesével, a fotós Nikolai von Bismarckkal. Hét évig voltak együtt, de férfit idén nyáron már más nők társaságában látták fesztiválozni és szállodákban megszállni, míg Kate nélküle utazott nyaralni. Hogy pontosan mikor és miért lett vége a szerelemnek, azt nem tudni, nyilvánosan egyikük sem kommentálta a szakítást.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!