Napi friss

Krausz Gábor vallomása: „A kislányomból merítek erőt”

Konkrét tervei vannak Hannarózával.

Az elmúlt időszakban szinte nem telt el úgy nap, hogy ne jelentek volna meg újabb részletek Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának ügyében, de a Séfek Séfe ítészének múltjáról lényegesen kevesebbet lehetett tudni. Most kiderült, hogy nem stabil családi háttér vagy tudatos karriertervezés vezette erre a pályára. „Ahogy eddig minden az életemben, a véletlen műve volt az is, hogy erre a pályára tévedtem. A legtöbb séf esetében ez az út teljesen tudatos, ezzel szemben én kicsit sem voltam az. Aztán amikor benne ragadtam, évekkel később jöttem rá, hogy már nem is akarok mást csinálni” – nyilatkozta a Joy magazinnak Gábor.

Ugyanilyen véletlennek köszönheti a Séfek Séfében való szerepvállalását is, amelyre először egy másik séfet választottak ki, aki azonban lemondta a munkát, így Gábor ölébe hullott a lehetőség. „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érdekelt soha az ismertség vagy az elismertség, de a tévézés kicsit sem. Most már tudom, hogy azért, mert nem volt önbizalmam, ami a mai napig így van. Lehet, hogy ez kívülről nem látszik, de most is feszélyezve érzem magam a kamerák előtt” – vallotta be.

Az elmúlt hetekben viszont nem pusztán a műsor kapcsán került a figyelem középpontjába, hanem a válása miatt is. A séf elárulta, miből merít erőt az ilyen nehéz időszakokban. „Elsősorban a kislányomból, aki egyre okosabb, és a vele töltött idő teljesen kikapcsol, feltölt, erőt ad” – fogalmazott.

Kislányával kapcsolatban már egészen konkrét tervei vannak a jövőre nézve. „Nem tettem le egy saját étteremről, és 10 év múlva, ha ő úgy dönt, hogy ezt a szakmát választja, akkor bízom benne, vele együtt ez tényleg megvalósulhat” – mondta Gábor.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!