Napi friss

Stana Alexandra Marics Petiről: „Borzasztóan türelmetlen”

Táncpartnere őszintén meglepődött az énekes hozzáállásán.

Néhány nap múlva kezdetét veszi a Dancing with the Stars idei évada. A párosok már lázasan készülnek a szombat esti adásra. Nincs ez másként Stana Alexandrával és Marics Petivel sem, akik elárulták, összességében jó hangulatban telnek a próbák, de nem volt ez mindig így. „Borzasztóan türelmetlen magával. Az első próbán ő már versenyszinten akarta táncolni az első táncunkat, és ki volt akadva, hogy miért nem megy. Nagyon akarja, nagyon elkapta a gépszíj, inkább vissza kell fogni ezekben. Olyan dolgokat szeretne megtanulni, ami tényleg nem pár hét” – magasztalta partnerét a táncosnő.

Az énekes beismerte, eleinte tartott attól, hogy mennyi ideje és kedve lesz a táncórákhoz, de az aggályai mára teljesen köddé váltak. „Bennem volt az, hogy ha elkezdődik ez a műsor lehet, hogy bánni fogom, mert sokat kell majd menni. Ehhez képest mára a táncórákat várom a legjobban, amiből meg van elég: egy nap három is” – mondta a Mokkában.

A ValMar szépfiúja szerint eddig ugyan nem sok köze volt a tánchoz, de a versenyhelyzet mindig jó hatással van a teljesítményére. „20 éves korunkig nagyon sokat sportoltunk, szinte csak arról szólt az életünk Milánnal. Ezért tudtam, hogy versenyhelyzetben átkattan teljesen az agyam. De tánc eddig mindössze annyi volt az életemben, hogy a szalagavatón emlékezetes pillanataim voltak” – vallotta be nevetve Peti.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/ fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!