Napi friss

Vastag Csaba felesége bevallotta: bántalmazták – a másik bántalmazott nő kétségbe vonta

A Nyerő Páros versenyzői megértés helyett megkérdőjelezték Evelin történetét.

Megrázó vallomások, párkapcsolati nehézségek. Meglepő őszinteséggel osztották meg társaikkal a legmélyebb történeteiket a Nyerő Páros versenyzői. Így volt ez legutóbb is, amikor egy játék keretén belül Vastagné Domján Evelin elárulta, hogy korábbi kapcsolatában a bántalmazás minden formáját sikerült megtapasztalnia. „Mielőtt megismertem Csabit, azelőtt volt egy párkapcsolatom, és ha ott nem úgy szóltam, vagy nem úgy volt, ahogy ő szerette volna, én is kaptam ugyanúgy, ahogy Csenge. Igazából ebbe a kapcsolatba sérülten jöttem bele – vallotta be Evelin, akinek a vallomását látszólag megértően fogadták. Ezt követően Joe párja, Csenge – aki korábban szintén bevallotta, hogy bántalmazott volt – a kameráknak mondta el, szerinte nem volt őszinte az újdonsült menyasszony története.

Vastag Csaba és Vastagné Domján Evelin (Fotó: rtl.hu)

„Egy kicsit meglepődtem, amikor Evelin elmondta ezt a dolgot. Én az első naptól kitárulkoztam a többieknek, és úgy gondolom, hogy a reakciók, amiket kaptam a többiektől, hogy sajnáltak és együttéreztek velem, kedvesek voltak. Picit úgy érzem, hogy Evelin ezzel a saját malmára akarta hajtani a vizet, hogy akkor most ő is beveti ezt a trükköt” – tette hozzá, majd Joe folytatta a gondolatmenetét. „Az a műsírás, ami könnycsepp nélkül jött, már eleve ez is furcsa volt. Az is, hogy két játék közül – ha ez így volt, és igaz volt, megtörtént – ezt az első játéknál már el kellett volna mondani. Ezt már én manipulációnak, játéknak, taktikának gondolom.”

A szavazásnál – miszerint kit tartanak a legőszintébb párosnak – Voksán Virág is kifejtette a véleményét. „Nehéz volt megítélni, hogy kinek a története igazán őszinte, ki az, aki igazából sír, és ki az, aki színészkedve. Biztosan van, amiben Csabáék igazat mondanak és őszinték, de én azt gondolom, hogy főleg Evelin részérről itt vannak erős túlzások és színezések.”

A műsorban annak tankönyvi példáját láthattuk, hogyan ne reagáljunk arra, ha valaki elmeséli: bántalmazták, hiszen a versenyzők megkérdőjelezték Evelin történetének valódiságát, túlzásnak vélték. A dolog érdekessége, hogy mindezt egy olyan szereplő tette, aki korábban maga is áldozat volt. „Az EU Alapjogi Ügynökségének 2014-ben nyilvánosságra hozott reprezentatív adatai szerint Magyarországon élete során minden ötödik nő szenved el testi vagy szexuális erőszakot a partnere részétől. Jelen pillanatban 220 ezer nő él olyan kapcsolatban, ahol partnere bántalmazza” – szerepel a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) kiadványában. Az elszenvedők közül sokan csak évekkel később vagy soha nem vallják be, hogy korábban erőszak áldozatai voltak.

Kiemelt kép: rtl.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!