Napi friss

Így fogják meg a pénzt a sztárok

Mindennapi életünk részévé vált a spórolás, ez alól a sztárok sem kivételek, ők is megfogják a pénzt.

Oszvald Marika – Esővízzel locsol

Gödöllői házában sokféle zöldség és gyümölcs megterem, ezeket nyáron elteszi. A kerti locsolás azonban sok pénzt emésztett fel korábban. „Vásároltam két ezerliteres hordót, a csatornarendszerből abba csorog az esővíz, és azzal tudok locsolni, mert öntözőrendszerem nincs.”

Baby Gabi – Kuponozik

„Bizonyos dolgokat nem veszek meg, hanem ésszel vásárolok. Például kuponozok, gyűjtögetem a kuponokat és mindent kihasználok, amit lehet. Minden bolthoz vannak már kártyák és nagyon sok mindent meg lehet venni olcsóbban, ha van ilyen kártyád. Célirányosan megyek vásárolni”

Xantus Barbara – A futás nem kerül semmibe

Nem vásárol drága fitnessbérletet, a szabadban fut, sétál, odahaza pedig táncol, ezzel őrzi az alakját.

Hódi Pamela  – Célirányosan vásárol

„Már nem csinálok nagy bevásárlásokat, mert olyan árak vannak. Kitalálom, hogy másnap mit főzök, és fixen ahhoz vásárolok. Ezenkívül nagyon odafigyelünk arra, hogy a lámpát mindig lekapcsoljuk, ha nincs rá szükségünk.”

Pásztor Erzsi- Akkor indítja el a mosógépet, ha tele van

„Már befejeztem a vásárlást, semmit nem veszek, fölhasználom, ami van” – árulta el a színésznő, aki arról is leszokott, hogy folyamatosan menjen nála a mosógép. „Csak akkor indítom el, ha tele van a gép.”

Papadimitriu Athina – Olajmécsessel világít

„Magam készítette olajmécsesekkel világítok. Van kazánom és kályhám is. A kályha kevesebbet fogyaszt, így azt fogom begyújtani, amikor hideg lesz. Ha nem ér el a melege a hálószobába, akkor én megyek a meleghez. Lerakok egy matracot elé.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!