Napi friss

Pápai Joci: „Sok a tévé és a zenélés együtt, pláne úgy, hogy családom van”

A hazai televíziózás egyik legszerethetőbb alakja a népszerű zenész, aki a TV2 nagyszabású show műsorának oszlopos tagja. Sikeres, foglalkoztatott, ő mégis egyre inkább másra vágyik. Erről mesélt a story.hu-nak.

Napokon belül kezdetét veszi a Sztárban sztár leszek! negyedik évada. Nemcsak a versenyzők, de a mesterek, köztük Pápai Joci is izgatottan várja az élő show-t, hiszen az idei évben több új szabályt is bevezettek a műsor készítői. Megannyi heves szóváltás után kialakultak a végső csapatok, azonban a korábban már megszokott hármas felállás helyett, most négy versenyzőt kell mentorálniuk a mestereknek. Többek között erről is beszélgettünk az énekessel.

story.hu: Hogyan készülsz a Sztárban sztár leszek! első élő show-jára? Ennyi év után még van benned izgalom?

Pápai Joci: Persze, nagyon izgulok, hiszen ez nekünk is egy újdonság, ami most fog történni. Fogalmam sincs, hogy ez hogy fog majd elsülni, hiszen nincs gyakorlatunk ebben. Hogy mi alapján kell majd döntenünk, azt sem tudom. Én a pillanat hevében fogom eldönteni, hogy a legvégén kiket akarok majd a csapatomba.

story.hu: Milyen zsűritagnak gondolod magad?

P. J.: Engem a szívem húz. Én annyira ösztönös vagyok, hogy nem tudnám azt csinálni, mint a Peti, aki taktikázik. Ha így tennék, az nagyon hamar romba dőlne, hát ez van. (nevet)

story.hu: Hogy érzed, a szíved jó felé húzott, elégedett vagy a csapatoddal?

P.J.: Szerintem nagyon jól döntöttem. Minden évben van egy-két kérdés bennem, de kijelenthetem biztosra, hogy sikerült jól válogatnom.

story.hu: Az eddigi évadok során kétszer sikerült a dobogó tetejére állnod a versenyzőkkel. Nem tartanak tőled a zsűritársaid emiatt?

P.J.: Biztosan, de mindenki győzni akar, és ez így van jól. Egyébként mi, mesterek nem egymással harcolunk, hanem mindenkiért harcolunk. Azt akarjuk, hogy mindenki a legjobb formáját tudja hozni ebben a műsorban, ezért háttérbe szorulnak ezek az öncélú törekvések.

story.hu: Nézőként sokszor úgy tűnik, hogy a mesterek közül Tóth Gabi és Köllő Babett nehezen fogadja meg a tanácsaitokat Majkával. Szerinted ez miért van így?

P.J.: Érdekes, én ezt nem így látom. Amit lehet látni rajtuk, az inkább az, hogy nagyon kiforrott személyiségek, heves érzelmekkel. Igazából nem is akarjuk, hogy a mi döntésünk alapján hozzon el valaki magával egy versenyzőt, mert lehet rosszul sülne el. Csaták persze vannak, talán az idei év válogatóján volt a legtöbb, de innen is látszik, hogy mennyire szívünkön viseljük ezt az egészet. Emberek sorsáról dönteni borzalmasan nehéz feladat.

 story.hu: A kezdetektől erősíted a Sztárban sztár leszek! csapatát, mondhatni, régi motoros vagy a tehetségkutatók világában. Mit gondolsz, meddig fogsz még a képernyőn szerepelni?

P.J.: Őszintén nem tudom. Elég hirtelen szoktam dönteni, ha változást akarok hozni az életembe. Az biztos, hogy tudni fog róla mindenki, ha meghozom ezt a nehéz döntést. Év végén értékelek magamban majd egyet erről. Ez sok. Sok a tévé és a zenélés együtt, pláne úgy, hogy családom van, és egyre jobban részt akarok ebben venni, minél több időt szeretnék velük tölteni.

story.hu: A gyermekeid, Hanna és Zalán életében mennyire van jelen a zene?

P.J.: Muzikális mind a kettő. Azt hittem, hogy Hanna nem, aztán kiderült, hogy az internetről megtanult gitározni és zongorázni. Fogalmam sem volt róla, egyszer csak leült a zongorához, és elkezdett játszani. Majdnem leestünk az ágyról. Egyszerűen még mindig nem fogom fel, hogy egy felnőtt, egyetemista lányom van. Zalán inkább a sport iránt érdeklődik most.

Sokszínű csapatot állított össze

Pápai Jocinak nem volt egyszerű dolga a középdöntő izgalmas produkciói láttán, de végül összeállt az álomcsapata. Az énekes Szabó Fruzsi, Széchenyi Lili és Váradi Jani mellett tette le a voksát, majd az új szabályoknak köszönhetően egy korábban elküldött versenyzőnek, Bányai Noéminek is esélyt adott.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!