Napi friss

Ők lesznek az idei Nyerő Páros első ellenségei?

A párok közötti verseny hevében gyakori, hogy egyes szereplők között komoly ellentét feszül, ami aztán hangos konfliktusba torkollik.

Boráros Gábor MMA-harcos és párja, Jáki Mónika valósággal berobbantak a Nyerő Páros játékába. A következő hetekben feltehetően mindenkinek lesz róluk véleménye, hiszen Gábor hiperaktivitása és állandó közléskényszere valószínűleg megannyi nézeteltérés gyújtópontja lesz a játékban. „Amikor még mindig nyomom hülyeségét, nagyon jól látom az ember tekintetéből, mit gondol valójában. Nem is kell mondania semmit. Az arckifejezéséből egyből lejön az, hogy ‘befoghatnád már a szádat Boráros’ – magyarázta Gábor a műsorban, mikor épp reggeliztek. Nem véletlen adott ilyen tűpontos helyzetleírást, hiszen máris akadt olyan játékostársa, akinek a tekintete többet mond ezer szónál – legalábbis számára. „Kimondottan csak Virágon (Voksán Virág – a szerk.) látom ezt. Mintha félbe lenne vágva az arca, a szemei teljesen mást tükröznek, mint amit a szája mond. De legalább tudom, hogy ő milyen játékos lesz. Amikor majd taktikára és képmutatásra kerül sor, szerintem Virág lesz az első, aki ezekkel élni fog – vélekedett Gábor.

Mint párja, Mónika elárulta, kedvese mellett nem éppen úgy néz ki egy átlagos reggel, ahogy a családok többségénél. „Gábor reggelente nagyon hiperaktív. Már nagy hanggal ébred, és akkor eldönti, hogy melyik állat lesz éppen. Mindig valami állat szokott lenni: dinoszaurusz, gorilla, ragadozó vagy éppen Tarzan – tette hozzá nevetve az influenszer.

Kiemelt képek: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!