Napi friss

Durva vád: A Nyerő Páros szereplője akkor csalta meg a menyasszonyát, amikor az asszony épp a lányukkal vajúdott a kórházban

Boráros Gábor kedvese teregette ki a botrányos részleteket.

Nemrég startolt el a Nyerő Páros hetedik szériája, amelyben feltűnik a népszerű MMA-harcos, Boráros Gábor és menyasszonya, Jákli Mónika is. A műsor alatt gyorsan kiderült, hogy a bohókás páros nagyon jól kiegészíti egymást, több mint tíz éve alkotnak egy párt, és a közelmúltban megszületett közös gyermekük, Zora. Azonban a minap egy érdekes cikkre bukkantunk, amelyben az áll, hogy a sportoló félrelépett, miközben kedvese éppen a szülőszobán vajúdott. „Kedves barátaim. Igen, megtörtént az, amit rémálmomban sem kívántam volna. Valóban úgy gondolom, hogy minden nő megérdemli, hogy szeressék, főként, amikor egy gyermeknek ad életet. Gábor valahol máshol kereste a boldogságot. Már nem tudok rá sem társként, sem a lányunk felelős édesapjaként tekinteni – írta Mónika akkoriban a Čas.sk szerint.

Ezt követően a sportoló válaszolt az ezzel kapcsolatosan megjelent hírekre. „Nem reagálok ilyen f*szságokra, és nem is olvasom őket. Teljesen mindegy nekem, mit hol írnak. Minden rendben van. Átestem egy műtéten, egészséges vagyok, és tovább edzhetek. Sok dolgot magam mögött tudhatok, eladtam a lakásom, most pedig együtt élünk egy házban. A Survivorben szerzett sérülésem után hozom magam rendbe. Ez számomra a legfontosabb, akárcsak a lányom, Zora. Ő a legnagyobb szerelmem. Folytatni fogunk mindent, ami tervben volt – magyarázta a Nova TV-nek, és annyit üzent a rosszakaróinak, hogy ne foglalkozzanak azzal, amit nem ismernek.

Úgy tűnik, hogy azóta sikerült helyrehozni a kapcsolatukat, legalábbis a páros vetélkedőben nyoma sincs a tavaly történteknek, bár nem elképzelhetetlen, hogy a műsorban fény derül, mi történt pontosan közöttük a múltban.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!