Napi friss

A Bazi nagy görög lagzi sztárja döntött: kiírta exét a sztoriból

A 61 éves Nia Vardalos a most bemutatott Bazi nagy görög lagzi harmadik részével bebizonyította: még mindig bérelt helye van Hollywoodban.

Kevés film van a mozitörténelemben, ami ekkorát szólt: minden idők legkifizetődőbb romantikus vígjátéka lett a Bazi nagy görög lagzi első része. Ötmillió dollárból készült, és 241 milliót hozott a stúdiónak. Sokan nem tudják, de a főszereplő színésznő, Nia Vardalos volt a siker kulcsa. Ő írta ugyanis a forgatókönyvet, ami a saját sztorija alapján készült, és először egyszemélyes darabként debütált. Az előadás lenyűgözte Rita Wilsont, aki a színházból hazatérve meggyőzte férjét, Tom Hankset, vigyék filmre az alkotást – így lett az többszörös Oscar-díjas színész és felesége a 2001-es mozi producere. A jól bevált recepten azóta sem változtattak, a 2016-os második és most, a 2023-as harmadik részt is ebben a felállás készítettek. Vagyis majdnem ugyanabban, az utolsó részben ugyanis már nem szerepel Nia exférje.

Vardalos és Corbett a kasszasiker első részében (Fotó: Profimedia)

A főszereplő amerikai párjának karakterét a színésznő saját férje, Ian ­Gomez ihlette, de nem ő játszotta el. Ám a férfi is a stáb tagja volt: ő alakította John Corbett legjobb barátját. Legalábbis mostanáig. Nia ugyanis úgy döntött, ha már 2018-ban szétmentek, kiírja exét a sztoriból… Szerencsére ebből mit sem veszünk majd észre. A harmadik részben is azt láthatjuk, hogy Toula továbbra is boldogan terelgeti családja mindennapjait. „A válásról jobb volt hallgatni, így is néha úgy érzem, hogy már az egész életemet kipakoltam az emberek elé. Pedig alapvetően egy visszahúzódó, a hollywoodi csillogástól mentes ember vagyok. Az Instagramon aktuális élményeket sosem posztolok, legfeljebb utólag teszem ki, hol nyaraltam. A gyerekemet sem mutattam meg soha, tartom a kontrollt” – nyilatkozta a Parade magazinnak.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!