Napi friss

Majka: „Mai napig, ha rosszul vagyok, akkor előjön anyám a lelkemben”

A tévés-rapper öt évvel ezelőtt vesztette el az édesanyját. Bár kapcsolatuk nem volt felhőtlen, rendkívül megviselte a veszteség.

Az ország egyik legismertebb tévés személyisége ritkán beszél a szüleiről, hiszen sajnos már egyikőjük sem él. Úgy érzi, édesanyja elvesztését dolgozta fel nehezebben, aki hosszas betegség után, 2018-ban hunyt el. „Szerintem anya elvesztése azért viselt meg jobban, mert anya és fia között van valami láthatatlan kapocs. A mai napig, ha rosszul vagyok, akkor előjön anyám a lelkemben – vallott érzéseiről Majka a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban. Pedig a rapper és édesanyja kapcsolata nem volt mindig teljesen felhőtlen. „Amikor a szüleim elváltak, hétéves voltam. Én anyával mentem, Tomi (a testvére – a szerk.) pedig apával maradt, mert anya nem akarta, hogy apa ott maradjon egyedül. Ráadásul ahova elköltözött, az nagyjából két kilométerre volt a régi otthonunktól. Gyalog át tudtál sétálni. Meg amúgy is mindig együtt voltunk hétvégén. Náluk nem volt semmilyen perpatvar a házasság végén. Tök normálisan megbeszéltek mindent, tehát nem változott semmi, csak nem egy helyen laktunk. De tizennégy évesen visszaköltöztem apához.”

Mint mondta, a szülei házassága édesanyja miatt futott zátonyra, de cseppet sem haragszik rá emiatt. „Anya talált egy harmadik embert, beleszeretett egy férfiba, akinek szintén családja volt. Ők egymásba szerettek, összejöttek, majd megházasodtak, és egészen életük végéig együtt voltak. Tehát ezt nem lehet számon kérni.” Nevelőapájával kapcsolatban már felemás érzései vannak. „Ő sem él már. Volt anyának tőle két gyereke, tehát a féltestvéreim, akiket teljes egészében a testvéreimnek tekintek. Nekik az apjuk, de nekem nem volt soha az apám. Soha nem éreztem vele kapcsolatban, hogy bármi közöm is van hozzá – mondta a rapper.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!