Napi friss

Szerencsések! Ezekkel a világsztárokkal fotózkodtak hazánk hírességei!

Semmi meglepő nincs azon, ha egy hírességért ezrek, milliók rajonganak, de vajon kik azok az ismert személyiségek, akik egy másik sztárért őrülnek meg? Mutatjuk, kik ők!

Néhány nappal ezelőtt Epres Panni futott össze egyik nagy kedvencével, amiről egy fotót is megosztott a közösségi oldalán. A 46 éves modell egy párizsi divateseményen járt, a vendégseregben pedig több világsztár is feltűnt, többek között Amanda Seyfried, Isabella Rossellini és Penélope Cruz is. Panni utóbbival, az Oscar-díjas spanyol színésznővel pózolt a vörösszőnyeges eseményen. Ám nem az egykori modell az egyetlen, aki belefutott egy világsztárba.

Liptai Claudia és Timothée Chalamet

„Világsztárral menő fotózkodni. Aki ráadásul nagyon tehetséges!” – írta még 2019-ben az Instagram-oldalán a műsorvezető-színésznő, aki legnagyobb meglepetésére teljesen véletlenül, Budapest utcáin futott össze a Dűne és a Szolíts a neveden című film sztárjával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés

Nádai Anikó és Ethan Hawke

Az RTL műsorvezetője még két évvel ezelőtt, egy budapesti étterem teraszán találkozott kedvenc színészével, akivel férjének, Hajmásy Péternek hála még egy közös fotót is sikerült készítenie. „Egy találkozóra kísértem el Petit, és épp abba az étterembe mentünk be, ahol Ethan Hawke is ült. Tudtam, hogy ha nem készül rólunk közös fotó, azt életem végéig bánni fogom, de nagyon meg voltam illetődve, és ha Peti nincs ott, a fotó el sem készül. Ő ment ugyanis oda, és szólította meg, hogy készíthetünk-e közös fotót. Zavaromban még az ölemből is kiesett minden, amikor felálltam, de Ethan rendkívül kedves és közvetlen volt, még a nevemet is megkérdezte – mesélte akkoriban a Blikknek Anikó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés

Sarka Kata és Ronaldinho

Éppen egy évvel ezelőtt, a European Teqball Tour budapesti állomásán volt díszvendég a brazil válogatott egyik leghíresebb egykori focistája, Ronaldinho, akivel Sarka Katának is volt szerencséje találkozni, és természetesen fotózkodni. „Fantasztikus mérkőzések, hihetetlen hangulat, és egy világklasszis sportoló! Köszönöm az élményt!” – írta a közösségi oldalán Kata.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés

Stohl András és Eric Roberts

“Egy ‘átlagos’ szombat. Ilyen, amikor Eric Roberts közös fotót kér!” – olvasható Stohl András januári bejegyzésében, melyen Julia Roberts testévérel szerepel.  A két színész egy történelmi kalandfilmben, a 1242 – A Nyugat kapujában című filmben forgatott együtt, ahol láthatóan nagyon jól összebarátkoztak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stohl András (@stohlandras) által megosztott bejegyzés

Noszály Sándor és Leonardo DiCaprio

Az egykori Nagy Ő több mint tíz évig élt kint Amerikában, ez idő alatt pedig több világsztárral is összefutott, mi több,  sokakkal jó barátságot is kötött. A keresett teniszedzőként dolgozó sztárnak  egyik tanítványával, Leonardo Di Caprióval például olyan szoros volt a viszonya, hogy gyakran még a szabadidejüket is együtt töltötték. Az ominózus fotón például barátaikkal, Winkler Péter magyar modellel és a teniszklasszis, Novak Djokovic-csal pózolnak a Beverly Parkban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: Olajos Piroska, Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!