Napi friss

Görög Zita: „Elkövettem azt a hibát, amit nagyon sok kismama”

44 éves lett ma az egykori modell, műsorvezető. Mára büszke a korára, de volt idő, amikor rosszul érintette a változás.

Korát meghazudtoló formában van a Megasztár egykori műsorvezetője, aki több évet is könnyedén letagadhatna az életkorából. Úgy érzi, jellenleg rendben van az élete, büszkeséggel tölti el a kora, azonban nem volt ez mindig így. „Amikor 40 éves lettem, az mélyre vitt, olyannyira, hogy megünnepelni sem akartam. Azt éreztem, hogy már a B oldalra kerültem, és ez rosszul érintett. Olyan gondolatok kavarogtak bennem, hogy lehet, hogy már kevesebb van hátra, mint amennyit eddig megéltem. Ez az állapot két-három hónapig tartott, utána elfogadtam, és átértékelődött egy csomó minden – vallotta be az nlc.hu-nak adott interjújában Zita.

Utólag rájött, akkori élethelyzete válthatta ki belőle ezeket a gondolatokat. „Egy erdő mellett, faluvégen, zsákutcában lakunk. Három gyerekkel „ragadtam” itthon, kissé bezárkóztam a saját világomba, a napi teendők monotonná tették azt az időszakot. Elkövettem azt a hibát, amit nagyon sok kismama, hogy az üres percekben az Instagramon lógtam. Sokkal kevesebb impulzus ér ilyenkor, aztán az interneten csak azt látod, hogy másnak mennyivel könnyebb, ami nem feltétlen a valóság. Örültem, hogy végre elindult, amit előtte is támogattam, hogy ne filterezzük már szét a fotókat, hogy beszéljünk őszintén mindenféle hullámzásunkról, ami az életünkben van.”

Zita a kétezres évek elején az ország egyik legkeresettebb modelljének számított. Ma már karierrére is más szemmel tekint vissza. „Modellkarrierem alatt hasonlítgattam magam másokhoz, ez pedig megkeserítette nyolc-tíz évemet. Rá kellett döbbennem, hogy a modellszakmának karakter kell… Jó lenne a fiatal lányoknak is megérteniük ezt, hogy nem kell egyenarc, -száj, -ruha, -köröm, mert így kiveszik belőlük mindaz, ami egyedivé teszi őket. A fiúknak is inkább azok a lányok tetszenek, akikben meglátják azt a pluszt, ami mássá teszi őket – vélekedett Zita.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!