Napi friss

Papadimitriu Athina is megszólalt lányai kapcsolatáról

A színésznő legkisebb gyermeke, Elektra a hétvégén tűnt fel a The Voice-ban, ahol féltestvére, Trokán Nóra az egyik coach.

Sokan kétkedve fogadták Trokán Nóra döntését, aki nem nyomta meg a gombot, és juttatta tovább a The Voice-ban féltestvérét, Magyar Elektrát – írta meg korábban a story.hu. Egyesek szerint igaza volt, hiszen a produkció nem volt elég erős, míg mások szerint a családi kötelék mindennél fontosabb. De mi az igazság? A színésznő minden bizonnyal támogatja és szereti a húgát, de az is igaz, hogy gyermekként nehéz volt megbarátkoznia a helyzettel, amikor édesanyja egyik pillanatról a másikra elhagyta a családot egy új szerelemért, aminek aztán a ma már 25 éves Elektra lett a gyümölcse. „Amikor megtudták, hogy jön az új gyerek, az egyik jobbra sírt, a másik balra sírt. Az nagyon nehéz volt, tényleg nagyon nehéz volt ezt elmondani – emlékezett vissza Papadimitriu Athina a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában, miként mondta el Trokán Pétertől született két lányának, Nórának és Annának, hogy harmadjára is várandós.

Mint a színésznő mesélte, a lányok idővel elfogadták a kialakult helyzetet, és természetetesen megszerették féltestvérüket. Ugyanakkor magasra tették a lécet Elektra számára, akit – mint a tehetségkutatóban is kiderült – sokat bántották nővérei, főleg Nóra tehetsége és szépsége miatt. – Amikor még iskolába járt, akkor ment a Nagy Duett a tévében hétvégente, amit Nóriék meg is nyertek Caramellel. Minden hétfőn, amikor bement a gyerekem az iskolába, azt kapta, hogy ’Jaj, láttuk a Nórit, és milyen szép’, majd azt, hogy ‘Te nem vagy olyan szép, mint ő’. Ő így nőtt fel, és ezt nagyon nehéz volt neki lenyelni.” Athina ugyanakkor támogató édesanyaként továbbra is bízik abban, hogy gátlásait levetkőzve, idővel Elektrának is sikerül megmutatnia a valódi tehetségét a közönség számára.

Kiemelt képek: RTL/Sajtóklub, TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!