Napi friss

Itt az újabb hasonlóság Sebestyén Balázs és Istenes Bence között

A The Voice műsorvezetőjét többször vádolták meg azzal, hogy olyan akar lenni, mint a tévés-rádiós.

Istenes Bence mindent bevet a mentális- és fizikai egészsége megőrzése érdekében, újabban kipróbálta a jeges vízben fürdőzést, mindehhez pedig az úgynevezett Wim Hof-módszert vetette be. Ez sokaknak ismerős lehet, hiszen Sebestyén Balázs ugyanígy a két-három fokos Balatonban mártózott meg pár évvel ezelőtt. A The Voice házigazdája úgy gondolta, hogy ő is kipróbálja a híres technikát, amit videóra is vett. „Kipróbáltam ezt a jeges merülést. Elsőre nagyon rossz volt, azt éreztem, hogy leszakadnak a lábaim, nem kapok levegőt, pánikoltam. Ugyanezt éreztem az első jégkamrás élményemnél is. Ki is jöttem a vízből, de annyira zavart, hogy ennyire rövid ideig tudtam benne lenni, hogy még egyszer megpróbáltam. Akkor már sokkal nyugodtabb volt a légzésem, sokkal jobb volt – osztotta meg tapasztalatait Instagram-oldalán Bence, akinek annyira megtetszett ez a technika, hogy elhatározta, rendszeresen alkalmazni fogja.

Wim Hof-módszer

A speciális légzéstechnika célja, hogy a szervezet oxigénszintjének növelésével uralja a szív- és érrendszeri, az ideg- és az immunrendszert. Rendszeres gyakorlásával az egyének javíthatják általános egészségi állapotukat és jólétüket.

A két tévés életútjában több hasonlóságot lehet felfedezni. Mindketten a VIVA zenei csatornán szerepeltek először műsorvezetőként, majd onnan az RTL-hez kerültek. Jelenleg is ők ketten a legfoglalkoztatottabb férfi képernyősök a kereskedelmi csatornán. Tévén kívüli életükben is sok hasonlóság figyelhető meg, főleg, ami a spiritualitáshoz való hozzáállásukat illeti. Sebestyén Balázs rendszeresen szerepel ilyen témájú előadásokban, Bence is sokat beszél róla a YouTube-műsorában, de az El Caminót is megtette. Most pedig úgy tűnik, egészségmegőrzésükhöz, immunrendszerük erősítéséhez is ugyanazt a módszert választották.

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!