Napi friss

Manuel szerint Lakatos Márk becsapta – A stylist rögtön visszaszólt

A rapper kevesli a pénzt, amit a közös bizniszükből neki jutott.

Nemrég még neki kellett bizonyítania tehetségkutatóban, mostanra pedig a The Voice zsűrijében foglal helyet Gödöllei Emánuel, művésznevén Manuel. Az énekes hihetetlen népszerűségre tett szert az X-Faktor által, tehetsége szinte a verseny végéig juttatta. A fény és csillogás mellett azonban meg kellett tapasztalnia a szakma buktatóit is. A műsor ideje alatt villám jelzéssel ellátott ruhadarabokat viselt, amit Lakatos Márkkal álmodtak meg közösen. Ezeket később árulni kezdték, csakhogy elmondása szerint ő a bevételnek csak egy kicsiny részét kapta meg. „Ezt ő így kitalálta, és abból nem tudom, hogy mennyit adtak el, de per darab volt ilyen 27 ezer vagy mennyi, nem tudom. Utána én láttam belőle, mondjuk, egy ilyen negyven-ötven ezer forintot úgy, hogy ő eladta az egészet. Nyilván ennek volt egy anyagköltsége is, meg minden, de azért, tudod, hogy ebben azért több pénz van” – magyarázta a ZSHOWTIME-ban a fiatal tehetség.

Több sem kellett a szókimondó stylistnak, TikTok-csatornáján kérte ki magának az elhangzottakat, ugyanis ő teljesen másképp emlékszik a történtekre. „Manuel kicsim, annyit akarok neked mondani, hogy emlékezz vissza, hogy amikor az X-Faktor után januárban leültünk, meghívtalak abba a nagyon drága étterembe, hogy megköszönjem az együttműködést, és odaadtam neked tényleg azt a pénzt, amit keveselltél. Ugye azt is megbeszéltük, hogy gyakorlatilag az RTL az első pillanatban lefújta az egész bizniszt, mert azt mondták, hogy a te kiadóddal, meg nem tudom mivel olyan szerződés van, hogy a merch-öket meg mindent csak ők, meg az RTL csinálhatja. Gyakorlatilag alig adtunk el néhány darabot a pulcsiból, mert nem lehetett, letiltották – üzent egy rövid videóban a felkapott előadónak, majd hozzátette, hogy Manuel feltehetőleg azért nem emlékszik, mert akkoriban tiltott szereket fogyasztott.

@lakatosmarkstyle

A szerek elveszik a memóriát! De akkor én miért emlékszem mindenre kristály tisztán? :D @manuelsingx @Osváth Zsolt | ZSHOWtime | #nincsbiras #csillagszóró #nekedbeakaromlatni #nekedbelegyen #foryou #fy #magyartiktok #manuel #xfaktor #voice

♬ eredeti hang – Lakatos Márk

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!