Napi friss

Pásztor Anna – Építi a házát, amit ő maga tervezett

Az énekesnő jelenleg egy harminc négyzetméteres albérletben él.

Aligha úgy képzeljük egy énekesnő életkörülményeit, ahogy jelenleg az Anna and The Barbies frontembere él, hiszen ebben az időszakban egy mindössze harminc négyzetméteres nyaraló az otthona. „51 éves leszek nemsokára, eddig 25 albérletben éltem, de a 26. azonban a végleges lesz. Jelenleg egy nyaralóban élünk a Pilisben. Az a madárka, bogár vagy gyík, ami be szeretne jönni a nappalinkba vagy a hálószobánkba, az be is jön. Vannak edényeim, amikben kihordom a bogarakat nap mint nap. Ezt a nyaralót az első évben 40 ezer forintért béreltük, most felment hatvanra. Ez azért zseniális, mert minden pénzt, amit albérletre költenénk, be tudjuk fektetni az építkezésbe” – mondta az énekesnő az Adom a napom című műsorban.

Arra az építkezésbe, amire a munkálatok kezdetekor még nem volt elég pénze. „Szerencsére a kivitelezők sokat látott emberek. Az elején nem mondták el, hogy milyen árakkal kell számolni. Nekivágtam ennek az egésznek úgy, hogy ha kettő tégla fog a rét középen állni, az se baj, de az az én kettő téglám lesz. Odaülök, és nézem a naplementét egy rozéfröccsel a kezemben, a gyerekek pedig kakaót isznak majd az ölemben. Csak valameddig jussunk el. Elképesztő, hogy egy álom megszületésében mennyire részt vesz az univerzum. Nyitja az ajtókat, és adja az ötleteket.”

Anna egyébként aktívan kiveszi a részét a munkából, a ház gyakorlatilag az ő tervein alapszik. „Nagyon érdekelt ez az egész. Olyan ez, mint egy felnőtt legó. Ennél komplexebb játék nincs. Az, hogy te projektálhatod a saját lényedet, egészen elképesztő. Építhetsz valamit, ami te vagy, ami arról szól, te hogyan szeretnél élni. Itt nem lehet félremenni, mert pontosan az fog megszületni, ami az álmaid netovábbja.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!