Saját névnapján egy élő videóban készítette el az első hallásra elég furcsának tűnő receptet Marcsi. „Jöjjön ez a különleges csokitorta, ami a tengerentúlról való, Amerikából. Majonézzel készül ez a csokitorta – kezdte a gasztroangyal. – Először én is nagyra nyitottam a szememet, majd amikor utánanéztem, rájöttem , hogy amikor igazán népszerűvé kezdett válni Amerikában a majonéz, akkor született ez a recept. Tulajdonképpen még a majonézes dobozon is rajta volt, annyira népszerű volt ez a recept. Máshogy gondolkodnak ott a majonézről, mint mi itt, Magyarországon. Ők zsiradékként tekintenek rá, és rengeteg mindent sütnek is vele, grilleznek is vele, pácolnak is vele.” Marcsi a sütési időt nem számítva nagyjából tíz perc alatt készítette el a süteményt. Az eredmény pedig még őt magát is meglepte. „El se tudtam képzelni, hogy ez finom lesz, pedig ez nagyon finom, nagyon könnyű, szaftos a tésztája. Atyaég, de finom! – lelkendezett. – Ha nem hisztek nekem, próbáljátok ki, zseniális. Na a hamburgeren kívül van még valami, amit szeretek Amerikából.” A recept egy csapásra népszerű lett, és sokan kérték írásban is Marcsitól, aki aztán ilyen formában is megosztotta követőivel, hogyan készül a majonézes csokitorta.
Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu