Napi friss

Radványi Dorottya – Elbúcsúzott a közönségtől

A műsorvezetőt siratják a kollégái.

Nehéz döntést hozott, végül a sok „jó feladata” között Radványi Dorottya a Bartók Rádiótól köszönt el, ahol a Súgólyuk című műsort vezette. Reméli, csak kis átmeneti szünet, amit most egyéb feladatai miatt nem tudott tovább vállalni. Régi és jelenlegi kollégái közül sokan szomorkodnak emiatt, mások azt írták neki a közösségi oldalán, megértik a döntése okait, és így búcsúztak tőle: „Hiányozni fogsz.”

Dorottya maga is félt az utolsó, múlt hét pénteki adástól, amelynek végén egy Szuper Kolléga feliratú bögrével és teával köszönték meg a munkatársai az eddigi munkáját, és jelezték neki, visszavárják még. „Félek a búcsúktól… Elválni, otthagyni valamit, amit éveken át úgy szerettem, ami az életem fontos részévé vált. Nehéz elmondani utolsó mondatokat, elköszönni a műsorban, amihez erősen kötődtem” – írta a műsorvezető közösségi oldalán.

Jó hír azonban, hogy  a humán beállítottságú műsorvezető korábbi műsorai mellett egy régi-új vetélkedőben, az Agytornában bizonyíthat, amelyet szeptember 4. óta Kautzky Armanddal vezet, és már nem az Almárium részeként, hanem önálló műsorként látható. „A szerteágazó témakínálatból a filmrészlet-felismerő az egyik kedvencem” – emelte ki Radványi Dorottya a mediaklikk.hu oldalon.

kiemelt kép: Szabolcs László/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!