Napi friss

Istenes Bence – Most tudta meg, hogy volt barátnője egy másik férfival is tartotta a kapcsolatot

Ebben a szerelemben egymást követték a váratlan fordulatok.

Kovácsovics Fruzsina az IstenEst legutóbbi adásában mesélte el, hogy nemrég Ciprusra utazott újdonsült párjával, amikor a repülőn az egyik légiutas-kísérő odament hozzá, és félrehívta, hogy váltsanak néhány szót. A férfi felidézte neki, hogy még 2008-ban egy szórakozóhelyen megpróbált megismerkedni vele, és még egy rózsát is adott neki. Fruzsi azonban minderre egyáltalán nem emlékezett. „De Fruzsi, bocsánat, bocsánat – szólt közbe Istenes Bence. – Mi akkor együtt voltunk! És úgy emlékszem, ezt elfelejtetted mondani, amikor hazaértél” – viccelődött a műsorvezető.

Az énekesnő tovább folytatta a történetet, és mint kiderült, a légiutas-kísérő még arra is emlékezett, hogy annak idején Fruzsi azért Bence nélkül bulizott, mert a műsorvezető épp a volt barátnőjének születésnapi partijára volt hivatalos. Az énekesnő tudott erről, Bence ugyanis őszintén elmondta neki, korábbi barátnőjét bántaná, ha Fruzsival tenné tiszteletét a bulin. Igaz, Fruzsi aztán nem titkolta egykori párja előtt, hogy a rózsát egy másik férfitól kapta, mert azt akarta, hogy Bence ideges legyen emiatt. „Nagyon ideges voltam” – ismerte el utólag a tévés.

Az énekesnő teljesen elfelejtette, hogy az ominózus este után még online tartotta a kapcsolatot a titokzatos férfival. Ez azonban Istenes Bence számára új információ volt. „Ez neked belefért, Fruzsi? Az komoly!” – reagált nevetve Bence, akinek „felháborodása” persze nem valódi, hiszen 15 évvel ezelőtti történetről van szó, rég szakítottak már, ráadásul ő maga boldog, kiegyensúlyozott családi életet él hosszú évek óta Csobot Adéllal és két kisfiukkal.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!