Napi friss

Szabó Zsófi – Párja állítólag egy világhírű filmszínész kiköpött mása

Azt suttogják, nemrég újra randizni kezdett. Talán most végre tényleg révbe ér?

Shane Tusuppal való viharos szerelme óta szinte semmit sem tudtunk Szabó Zsófi magánéletéről. Most viszont az a hír járja, hogy ismét párra talált, vagy legalábbis találkozgat valakivel. Ha igazak a hírek, egy méregdrága óramárka tulajdonosával kerültek közelebb egymáshoz, akivel még tavaly ősszel egy közös munka kapcsán ismerkedtek meg. Lehetséges választásán már nem először döbben meg a fél ország.

Közös miniszabik

Úgy tudni, a tehetős üzletemberrel – aki állítólag kiköpött mása a világhírű filmszínésznek, Danny DeVitónak – már egy közös vakációkon is túl vannak. „Szabó Zsófi Danny DeVito szír hasonmásával randizik külföldön. Nézzétek meg az oldalát, az utóbbi időben milyen sok helyről posztolt. Ennek az új, szír származású idősebb úr az oka. Van, ahová magángéppel repül, van, ahová normál járattal, de a kinti randi soha nem marad el. A legutóbb Montenegróban kapták őket lencsevégre, ahogy ölelkezve sétálnak. A fotót ezekben a percekben is árulja a ’paparazzo’” – olvasható az egyre népszerűbb Reddit nevű közösségi oldalon. És valóban, mi is meg tudjuk erősíteni: Zsófi és az üzletember együtt jártak külföldön, ugyanis lapunkat is megkeresték az ominózus képpel kapcsolatban.

Szingliként jár bulizni, pár nélkül volt a 2023-as Glamour Woman Of The Year díjátadó partiján is (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Nem nyilatkozik

Zsófi és a férfi történetét azonban bonyolítja, hogy míg a műsorvezető egyedülálló édesanya, aki senkinek sem tartozik elszámolással, bárkivel szabadon randizhat, addig az üzletember a közösségi oldala szerint nyolc éve házas, és pár hónapja megosztott képein még boldog családot alkotott a nejével és a közös gyermekeikkel. Hogy a férfi borította-e a házasságát Zsófi miatt, nem tudni, a közös vakáció azonban mindenképpen sokat sejtető. De egyelőre ez az a tény, amit biztosra vehetünk. Zsófi a szívügyeiről ugyanis nem beszél. Hiába kerestük, nem kívánt nyilatkozni a magánéletéről, és leszögezte, hogy „még mindig nincsen új párja.”

Utolsó csepp a pohárban

Érthető, hogy Zsófi óvatos, hiszen már nem egyszer megégette magát. Kisfia, Mendel édesapja, Kis Zsolt például hatalmas szerelem volt az életében, mégis válás lett a vége. Ahogy Shane Tusuppal is véget ért a kapcsolata, pedig tavaly nyárra már az esküvő időpontját is kitűzték. De egykoron a néhai Berki ­Krisztián is „nagy ő”-nek indult Zsófi életében, olyannyira, hogy szerelmük hajnalán még a gyűrűsujjára is rátetováltatta az izomceleb nevét. De Baronits Gáborral, Mártha Imrével és Nagy Tamás Grandéval sem lett tartós a kapcsolata. Talán pont ezek miatt a rossz választások miatt érezte úgy, hogy a felbomlott jegyessége az utolsó csepp volt a pohárban, és most egy ideig jegeli a párkapcsolatokat. Visszahúzódott, és csak a kisfiának és a munkájának élt. No meg a futásnak. Elég sokáig, majd egy évig ki is tartott emellett a döntése mellett. És hogy a szír üzletember lesz-e az, aki által újra szerelmes lesz, az még a jövő nagy kérdése, valószínűleg számára is…

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!