Napi friss

Sydney van den Bosch megszólalt a válásáról: „Túl sok minden ért minket”

A Szerencsekerék háziasszonya hét év után döntött úgy a férjével, hogy külön utakon folytatják tovább.

Nemrég adott Story interjújában még arról vallott Sydney van den Bosch, hogy kapcsolatuk hét év után is megingathatatlan focista férjével, Egerszegi Tamással. Ezért is döbbentette meg a nagyközönséget a szépségkirálynő legutóbbi nyilatkozata, miszerint külön utakon folytatják tovább az életüket. „Az az igazság, hogy ha az ember beszél a jó dolgokról, akkor életszerű, hogy beszél a rossz dolgokról is. Bármennyire nehéz is kimondani, el fogok válni” – fogott bele a Tények Pluszban a Szerencsekerék üdvöskéje. Elmondása szerint a legjobbkor kopogtatott az ajtaján a Dancing with the Stars felkérése, olyan érzés volt számára, mintha egy mentőövet dobott volna neki az élet.

Míg korábban úgy tűnt, hogy esetükben igaznak bizonyul a mondás, miszerint az ellentétek vonzzák egymást, azonban idővel rá kellett jönniük, hogy ez hosszú távon nem működik. „Mindketten azt gondolom, hogy nagyszerű emberek vagyunk külön-külön. Olyanok vagyunk, mint a tűz és víz, ami eleinte mondhatjuk, hogy vonzza egymást, de a későbbiekben kiütköznek azok a típusú emberi dolgok, amikben teljesen másképp vélekedünk, és ahogy telt múlt az idő, és nagyon sok idő telt már el azóta, teljesen elmentünk egymás mellett. Ő jobbra, én balra.”

Az évek során családjaik szinte eggyé váltak, a végső döntést, hogy elválnak épp ezért volt nehéz meghozni. A Szerencsekerék háziasszonyának élete fenekestül felfordult az utóbbi időszakban, a vetélkedő forgatása alatt egy komoly beavatkozáson is át kellett esnie, mialatt a volt kedvese végig támogatta. „Az elmúlt időben, amit mi együtt töltöttünk, annyi minden történt velünk, mint egy normális, átlagos ember az egész életében. Az sem segített abban, hogy ennyi jó és rossz dolgon kellett keresztülmennünk. Ezeket mi végigvittük egyébként, nem ezzel volt a probléma, csak túl sok minden ért minket” – mondta könnyeivel küszködve Sydney, aki próbál pozitívan tekinteni a jövőbe, és reménykedik abban, hogy a táncos műsorba való felkészülés egy gyógyterápia lesz számára.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!