Napi friss

Sydney van den Bosch: „Még nem késtünk le a családalapításról!”

A kritikusnak mondott hetedik évbe lépett a csinos televíziós és futballista férje, Egerszegi Tamás kapcsolata. De vajon tényleg olyan ingoványos és próbatételekkel teli a sokak által rettegett évforduló?

Sydney a kezdetektől fogva tudatosan óvja a nyilvánosságtól a magánéletét, a TV2-n futó Szerencsekerék szerencselánya a Storyval mégis kivételt tett, és betekintést engedett a párkapcsolatába.

Tűz és víz

Azt mondja, közös döntés volt, hogy szerelmüket a négy fal között élik meg, és nem teregetik ki a nyilvánosság elé, noha lenne mivel dicsekedniük. Immár hét éve élnek boldogságban Tamással, házasságukat pedig a vízválasztónak mondott évforduló sem tudta megingatni. „Egy kapcsolatban szerintem nem az évek határozzák meg az esetleges problémákat. Én sokkal inkább úgy tekintek erre a számra, mint egy szemmel jól látható időtartamra, az elmúlt évek pedig minket igazolnak!” – kezdi lapunknak. A csinos feleség a kapcsolatukat érintő egykori kritikákkal sem foglalkozik. Köszönik szépen, jól megvannak, éppen az tartja őket egységben, hogy olyanok, mint tűz és víz. „Nálunk abszolút igaz, hogy az ellentétek vonzzák és kiegészítik egymást. Míg Tomi introvertáltabb, csendesebb alkat, én állandó pörgésben vagyok, de a mozgalmas hétköznapok után én is szívesen vonulok vissza az otthonunkba.”

A Szerencsekerékben Kasza Tibivel látható (Fotó: TV2)

Távkapcsolatban éltek sokáig

A nyugalmat adó közös családi fészek azonban jó ideig csupán álom volt Sydney és Tamás számára. A fiatalok ugyanis évekig távkapcsolatban éltek. „Tomit sokáig más-más városba szólította a munkája, ami komoly próbatétel volt számunkra, de jól működött. Szerencsére egyikünk sem féltékeny típus, de persze vágytunk már az összeköltözésre” – mondja Sydney. A 27 éves modell és futballista férje végül két év együttlét után, öt évvel ezelőtt házasodtak össze, pár éve együtt is élnek, a családalapítással azonban még várni szeretnének. „Továbbra is a hosszú távú terveink között szerepel, hogy szülővé vál- junk, de egyelőre mindketten a szakmai teendőinkre, egyéni céljainkra koncentrálunk, és úgy gondolom, nem is vagyunk még lekésve semmiről. Elég realista alkat vagyok, így szeretném a lehető legtöbb dolgot megteremteni a leendő gyermekünknek.”

Ő nyerte a Miss Earth Hungary címet (Fotó: Schumy Csaba)

Sikeres év

Sydney-nek nem csak a magánélete, a karriere is egyenesen ível felfelé. Országos ismertséget éppen tíz évvel ezelőtt szerzett, miután elnyerte a Miss Earth Hungary címet, azóta pedig keresett modell, influenszer és tévés vált belőle. „Ez az eddigi legsikeresebb évem. Az utóbbi időben több díjat is bezsebeltem. A Közösségimédia-sztár díján túl az is sokat jelent, hogy egy másik platformon a Példakép kategóriában is elismertek, hiszen ezzel a két díjjal egy komoly visszaigazolást nyert, hogy érdemes volt bátornak lennem, és a tabukat ledöntve a nyilvánosság elé állnom az egészségügyi megpróbáltatásaimmal. A Szerencsekerék népszerűsége pedig egy nagy csapat közös szakmai érdeme. Ez az egy évtized a bizonyítéka annak, hogy lassú víz partot mos, a kitartásom meghozta a gyümölcsét, gyakorlatilag az álmom vált valóra!”

Kiemelt kép: Kliszek Antal

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!