Napi friss

Curtis – Hétvégi produkciója sebeket tépett fel

A Lehetne újra február című szerzeményét énekelte el, aminek nem várt hatása lett.

A hétvégi The Voice legérzelmesebb pillanata volt, amikor Curtis mikrofont ragadott, és elénekelte azt a szerelmes dalt, amit egykor volt párjához, gyermeke édesanyjához, Krisztihez írt. A szituációt az egyik versenyző dala váltotta ki belőle, aki a lírai dalhoz „tiszteletlenül” nyúlt, éneklés helyett ugyanis rappelve adta elő. Curtis ezután jobbnak látta, ha dalra fakad, és maga adja elő a Lehetne újra február című szerzeményt. „Ezt a dalt az elvonón írtam. Tudtam, hogy februárban lesz vége annak a kezelésnek, és az egész dolognak, és akkor mehetek haza az akkori páromhoz, aki a gyerekem édesanyja. Igazából ez egy szerelmeslevél volt nekik” – árulta el zsűritársainak a dal születésének körülményeiről Curtis.

Bár a dal egy múltbeli eseményről, egy olyan érzelemről szól, ami az írás pillanatában volt igaz, a vágóképekkel és Curtis mély hallgatásával mégis meglehetősen félreérthető szituációt szült. Ráadásul a Lehetne újra február hallatán a stúdióban még a coachok között is feszült csend támadt, amit Manuel őszinte véleménye tört meg: „Na, ebben volt érzelem!” – mondta az előadás hallatán. Curtis produkciója természetesen nem maradt visszhang nélkül, több sajtóorgánum beszámolt róla. A rapper párjának, Barnai Juditnak azonban nem tetszett, hogy a múlt most újra szóbeszéd tárgya lett, és ennek közösségi oldalán hangot is adott. Az erről készült képernyőfotók pedig bejárták az internetet.

Az, hogy mit érezhet Curtis Krisztike iránt, nem olyan nagy titok: a mai napig remek kapcsolatot ápolnak, hiszen született egy fiuk, akiket közösen nevelnek. A múltban történteket azonban kár lenne számon kérni bárkin is, főleg hogy a rapper már rég tovább lépett: Judittal kezdett új életet, vele költözött új házba, és mellette tervezi a jövőjét is.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!