Napi friss

Kitört fog, lepattant szálloda, természeti katasztrófa – Néhány sztár nyaralásán mintha átok ült volna

Hiába a szabadság, az egzotikus utazás, a csodás tájak, a türkizkék tenger, előfordul, hogy az álomnyaralás rémálomba fullad.

Barabás Évi – Kutyatartók rémálma

Bár az RTL műsorvezetője igyekezett minden eshetőségre ­felkészülni a kutyás nyaralása során, kis kedvence, Hugó így sem úszta meg a vaká­ciót kalamajka nélkül. „Felevett a földről valamit, nem tudom, hogy mit. Teljesen kétségbeestem. Találtunk a szigeten egy olaszul beszélő görög állatorvost, aki megmentette”– emlékezett vissza Barabás Évi, majd hozzátette, a történtek rányomták a bélyegét a nyaralásukra, ugyanis Hugó hazaérkezésükig alig evett, de szerencsére ma már jól van.

Pápai Joci – Kiesett a foga

Sosem felejti el, amikor egy baráti-családi utazáson kellemetlen baleset érte. „Ahogy beértünk Ciprusra, azzal kezdődött, hogy rossz helyre vettem a jegyeket mind a két családnak. A sziget egyik végén szálltunk le, a másik végén volt a szállás, mert két reptér van. Át kellett autózni. Béreltünk egy kocsit. Az első gyorsétteremben, ahol megálltunk, mert a gyerekek kiabáltak, kitört a fogam. Az egész! És egy hétre mentünk, de nem volt fogam!” – ­mesélte ­nevetve az énekes.

Pápai Jocit Cipruson több kellemetlenség is érte (Fotó: TV2)

Majka – Eltűnt a bőrönd

A népszerű rapper nem véletlenül érzi úgy, hogy utazásain átok ül. Korábban ugyanis több légitársaság is elkeverte a bőröndjét, van olyan csomagja, ami azóta sem került elő. A rapper-műsor­vezetőt most újabb csapás érte: családjával egy földközi-tengeri utazáson vett részt, bőröndjének azonban ezúttal is nyoma veszett. „Rómából indul a hajó holnap délelőtt, és tegnap este érkeztünk meg ide. Hát a Wizz Air nem tudta megugrani azt a feladatot, hogy egy 1 óra 40 perces repülőúton, ahol nincsen csatlakozás, nem kell pakolni, megérkezzen a bőröndöm. Ahogy ezt így mesélem, arra gondolok, lehet, nincs is nagyobb veréb nálam a világon, ha utazásról van szó – fakadt ki az Instagram-­oldalán a zenész, majd azt is hozzátette, hogy a négy feladott bőrönd közül ’természetesen’ csak az övé tűnt el az összes holmijával együtt. – Azt mondták a római reptéren, hogy nem érkezett meg hozzájuk, és nem tudják, hogy hol van, valószínűleg Budapesten maradt.”

Czippán Anett: „Nincs villany, nincs víz”

Félnapnyi autózás után épphogy megérkeztek Görögországba, a Szithonía-félszigetre. Ám ahelyett, hogy a természeti szépségekben gyönyörködhettek volna, pusztító vihar csapott le a környékre. Az üdülőparadicsomban tomboló ítéletidő hat halálos áldozatot követelt. „Olyan vihar kerekedett, hogy ilyet még sosem éltem át. Nincs villany, nincs víz, tehát muszáj a tengerből felvinnünk, hogy tudjuk a mosdót használni. Mindenki dolgozik ezerrel, hogy visszaálljon valamiféle állapot”– írta még 2019-ben a közösségi oldalán Anett.

Czippán Anettnek a tengerből kellett vizet szereznie (Fotó: Olajos Piroska)

Kökény Attila – A sofőrrel üvöltözött

Ötcsillagos utazást tervezett a családjával az énekes, ám a valóságban egészen más várt rájuk. Repülőgépük öt órát késett, majd a szállodáig vezető buszos útjuk is kalandosra sikerült. „Úgy vezetett a sofőr, mint egy őrült. Nem bírtam ­tovább, elkezdtem üvölteni vele, hogy lassítson, hiszen a gyerekeim és az unokáim is a buszon vannak – emlékezett vissza az énekes, akinek azonban itt még nem ért véget a kálváriája, ugyanis az ötcsillagos szálloda is hagyott némi kivánni­valót maga után. – Elképesztő, Ciprus Top 10 szállodájának egyikébe megérkezve azt láttuk, hogy gyakorlatilag olyan, mint egy kétcsillagos szálloda” – hangzott a panasz.

Varga Viktor – Késsel támadtak rá

Az énekes egy thaiföldi utazása során keveredett szóváltásba a helyiekkel. Először egy motorkölcsönzővel verekedett össze kis híján, majd egy utcai étkezdében gyűlt meg a baja a pad thai-­készítővel, aki drágábban akarta adni neki a tésztát a kiírt ár helyett. „A végén adom a 80 bahtot tányéronként és kiderül, hogy nem annyi, hanem 10-zel több. Mikor ezt szóvá tettem, a pasi megfogott egy konyhakést és nekem támadt! A konklúzió az, hogy valóban vidám és mosolygós hely Thaiföld, ­addig, amíg az van, amit ők akarnak” – bosszankodott közösségi oldalán Viktor.

Varga Viktor egy thai szakáccsal került konfliktusba (Fotó: TV2)

Kiemelt képek: TV2, Archív, RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!