Napi friss

Forrnak az indulatok Oroszlányban – Elképesztő szabályokat hoztak egy rendezvényen, ahol Tóth Gabi is fellép

„Ez egy bányásznap, nem a pápalátogatás” – dühöngött egy kommentelő.

Tóth Gabi hamarosan újra színpadra áll a Fricska táncegyüttessel, köztük újdonsült kedvesével, Papp Máté Bencével. Az énekesnő koncertje az oroszlányi Bányász- és Villamos Napok záróeseménye lesz most hétvégén. A rendezvény idén óriási indulatokat váltott ki, ugyanis olyan szigorú házirendet vezettek be a szervezők, mintha egy nemzetközi fesztiválról lenne szó. A bevihető tárgyak listáját tekintve a látogatóknak épphogy csak a ruháját nem kell levenni.

Fotó: Facebook/Oroszlány város hivatalos oldala

Cserélhető objektívvel vagy 200 mm-nél nagyobb gyújtótávolsággal rendelkező fényképezőgépek, bármely videókamera, Go Pro kamerák, táblagépek, szelfibotok – szerepel a felsorolásban néhány tiltott eszköz, amivel felvételeket lehetne készíteni… Több száz hozzászólás érkezett az Oroszlány város hivatalos Facebook-oldalára, ahol a helyiek értetlenül állnak az intézkedések előtt. Többen úgy vélik, Tóth Gabi fellépése miatt hozták a rendkívül szigorú szabályokat.

„Mondja már meg valaki a szervezőknek, hogy ez csak egy bányásznap!! Egy rendezvény, nem a pápa látogatása!” – dühöngött egy helyi lakos a Facebookon.

„Micsoda óvintézkedések. A világsztároknál nincs ennyi tilalom” – olvasható egy másik hozzászólásban.

„Fel kell készülni a magyar Eminem érkezésére, na” – érkezett a gúnyos kommentár.

„Tóth Gabi és a Fricskák zárják a koncerteket. Van még kérdés?” – írta egy sokadik kommentelő.

A város vezetése a nem várt felháborodás miatt másnap egy újabb közleményt adott ki. A biztonsági előírásokat a nagy létszámmal magyarázták, ami azért érdekes, mert a korábbi években ez nem jelentett gondot.

Fotó: Facebook/Oroszlány város hivatalos oldala

Az embereknek több sem kellett, újra hangot adtak a nemtetszésüknek. „Felcsúton nem volt ilyen korlátozás, ahol Azahriah miatt több ezer ember jelent meg. Biztos Tóth Gabi miatt majd annál is többen lesznek…” – érkezett az első reakció a sok közül. Úgy tűnik, a Megasztár egykori felfedezettjét nem várja szívélyes fogadtatás, főleg, hogy a technikai kellékek mellett olyan dolgokat sem lehet bevinni a koncert helyszínére, mint egy üdítős üveg vagy egy nagyobb méretű táska.

Kiemelt kép: Vörös Szilárd/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!