Napi friss

Alföldi Róbertet nyomasztja, hogy facér: „Amikor szerelmes reklám megy a tévében, elkezd ömleni a könnyem”

Soha sem beszél a magánéletéről, most azonban őszintén megnyílt arról, hogy néha aggasztja az egyedüllét.

A minap elrajtolt Geszti Péter műsorvezetésével az Adom a napom. A realityt a talkshow elemeivel vegyítő műsor két részből áll: a nézők az aktuális vendég egy napját követhetik nyomon élőben egy online felületen, majd este a műsorvezető egy stúdióban beszélget az éppen aktuális sztárral, szintén élőben. Geszti első vendége Alföldi Róbert volt, aki többek között arról is beszélt, szerinte az ember hamar bele tud kényelmesedni a szingliségbe. „Nekem egy nagyon jó barátom mondta, amikor megint erről beszélgettünk és én panaszkodtam, hogy ’egy elég nagy lakásban laksz, de ha megnézed, ez egy egyszemélyes lakás’” – idézte fel a színházi rendező barátja szavait.

Mint mondta, nem szerencsés illúziókat kergetni az egyedüllét kapcsán. „Senki nem szeret egyedül lenni, ez csak duma. Vagy az van, hogy folyamatos jelleggel eszed magad, ölöd magad, szenvedsz, de egy idő után ettől az ember elkezd berohadni. Vagy az van, mint ahogy általában az ember mindennel, hogy szembenézel vele: nem kell hazudni, hogy ez jó dolog, de ez van. Nagyon nehéz találni valakit, ha keresed. A kereséssel sose szokott összejönni – vélekedett Alföldi, aki elismerte, olykor kifejezetten nyomasztja, hogy facér. – Néha, amikor szerelmes reklám megy a tévében, elkezd ömleni a könnyem, mert sajnálom magam” – vallott őszintén az érzéseiről.

A hosszú élet titka

Alföldi Róbert szerint sok esetben jobban kéne figyelnie magára, egyvalamire azonban mindig nagy hangsúlyt fektet. „Nagyon figyelek arra, hogy milyen minőségű ételt eszem. Minden szakember azt mondja, nagyon fontos összetevője az életminőségednek, hogy milyen alapanyagokból készült ételeket fogyasztasz. Fontos, hogy ne legyen káros szenvedélyed, mozogj rendszeresen.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!