Napi friss

Nem mindennapi módon kérte meg szerelme kezét a Farm VIP sztárja

Egy hónapig készült a lánykérésre Henry Kettner, egy dologgal azonban nem számolt.

Minden férfi életében meghatározó pillanat, amikor megfogalmazódik a lánykérés gondolata. Akaratlanul is bevillan a szokásos letérdelős, egymásba borulós, amerikai filmjelenet, azonban Henry Kettner újragondolta az eljegyzés fogalmát. A Farm VIP sztárja két év után döntött úgy, hogy megkéri kedvese, Rebeka kezét, és mondhatni közel sem szokványos módon tette azt. „Hallgatom a motor zúgását és a tenger morajlását, és azon gondolkozom, hogy mekkora út, mekkora kaland és mennyi közös emlék vezetett el odáig, hogy meghozzam életem legmeghatározóbb döntését. Ugyanis ma meg fogom kérni Rebeka kezét” – magyarázta a legújabb videójában a rakparton ücsörögve.

A youtuber mindent gondosan eltervezett. Korábban kiutazott Zadarba azzal az ürüggyel, hogy dolgoznia kell gyönyörű tengerparti városban, miközben a nagy pillanat előkészületeit intézte. Ez idő alatt sem hagyta unatkozni leendő feleségét, öt borítékot hagyott neki, amiben megoldandó feladatok vártak rá. Az utolsó boríték egy hozzá vezető repülőjegyet rejtett. Az influenszer egy a szigettől negyven-ötven kilométerre lévő világítótornyot talált a legideálisabb lánykérő helyszínnek, ezért egy hajót is kibérelt, hogy azzal jussanak oda. A hosszas tervezés, úgy tűnik, sikeresnek bizonyult, hiszen Rebeka igent mondott.

A lánykérésből nem maradhatott ki a baki sem, ugyanis Henry a szervezésnél nem számolt tériszonyával. „A csigalépcső felénél megálltam, és lefelé tudtam menni. Lefelé mintha valami gát lett volna az agyamba, megálltam, nem tudtam menni. Szédültem, remegtem, nem viccelek, negyvenöt percig álltam a lépcsőn. Felléptem hármat, leléptem hármat.” Henry végül sikeresen legyőzte a félelmét, habár a világítótorony pereméig nem merészkedett, az ajtóban térdelve tette fel a nagy kérdést.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!