Napi friss

Megszólalt a Házasodna a gazda körözött szereplője: „Majdnem hanyatt estem!”

Kiderült, egészen pontosan miért kereste őt a rendőrség.

Felbolydult az ország, amikor napvilágot látott a hír, hogy Némethyová Ivett ellen elfogató parancsot adott ki a rendőrség. Eleinte csupán annyit lehetett tudni a szűkszavú hatósági tájékoztatásból, hogy csalás miatt keresik a tavalyi párkereső reality szereplőjét. Mostanra azonban kiderült, mi is áll az ügy hátterében. „Ez az egész szabálytalan történet volt – sietett leszögezni a Tények Plusz kamerái előtt Ivett. – Mi tanúvallomást is tettünk, kihallgattak egy ügyben. Egy teljesen alaptalan ügyről volt szó, és nem ez az eljárási formája, hogy kitesznek egy körözést. Azt hittem, hogy hanyatt esek, hogy milyen alapon? Vagy úgy egyáltalán, hogy hogy? Hogy!? A nevem be lett mocskolva, ezáltal a sokéves munkásságom porba lett tiporva – háborgott Ivett, akinek karrierútja valóban nagyon sokszínű. Volt már szépségkirálynő, énekesnő – klipje is készült, amiben Pintér Tenyának jutott a férfi főszerep –, ő vezette legutóbb a Zámbó Jimmy-emlékkoncertet a Csepeli Munkásotthonban, de mindemellett a Nemzetőrség hadnagyi pozícióját is betölti, és jószolgálati nagykövetként is ismert.

No de visszatérve a körözésre! Ivettet egy nyolc évvel ezelőtti ügy miatt kereste a rendőrség, ami mára ennyi idő után állítása szerint már elévült. Annak idején ugyanis kölcsönt vett fel egy illetőtől, amit magas kamatokkal, rövid időn belül vissza is fizetett. Ezt dokumentáció is bizonyítja, amit leadott a rendőrségen, hogy ott megvizsgálják a papírokat. A kölcsönt biztosító személy azonban vélhetőleg feljelentette. Na már most a rendőrség megpróbálta elérni Ivettet, csakhogy a korábban megadott telefonszámát elírták, így hiába hívták, nem érték el. Ezután adtak ki ellene elfogató parancsot. Most, hogy tisztázódott a félreértés, Ivett is fellélegezhet, hiszen nincs takargatnivalója. Ugyanakkor az fáj neki, hogy az egész ügy miatt árnyék vetült a munkásságára, így azt sem zárja ki, hogy jogi úton próbálja tisztára mosni a nevét.

Médiakarrierre vágyik

Némethyová Ivettet legutóbb a Házasodna a gazda című műsorban láthatták a nézők, Zsolt gazda szívét próbálta elrabolni, ám nem járt sikerrel. Korábban a TV2 gasztrovetélkedőjében, a Séfek séfében próbált szerencsét, de feltűnt az Ádám keresi Évát pucér párkeresőjében is.

Kiemelt kép: tv2play.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!