Napi friss

Köcse György: „A hölgyeket már nem csak a testem érdekli, hanem rám kíváncsiak”

A Celebrandiban szereplő táncos magánéletében és szakmájában is pozitív fordulat állt be, ehhez pedig csupán nem kellett más, minthogy válása után komoly önfejlesztésbe kezdett.

Az utóbbi időben az RTL képernyőjén kereste a szerelmet Köcse György, aki korábban több mint tíz évig alkotott egy párt a szintén táncművész Stana Alexandrával. Noha válásuk nem volt zökkenőmentes, a táncos-koreográfus úgy érzi, végleg le tudta zárni a múltat, és profitálni tudott a mögötte álló nehéz időszakból.

Háttérbe szorította önmagát

„Egyetértek azzal mondással, miszerint ami nem öl meg, az megerősít. De ezt azért borzasztóan nehéz így látni röviddel egy szakítás vagy bármilyen kapcsolati trauma után, ami után szomorúnak, esetleg elveszettnek érzed magad – mondja a story.hu-nak Gyuri. – De ilyenkor meg kell ragadni az alkalmat, hogy önmagaddal foglalkozz, hiszen egy párkapcsolatban az ember akarva-akaratlanul is hajlamos háttérbe szorítani a saját ambícióit, elképzeléseit.” Korábban ő is mindent mértani pontossággal megtervezett, és ezekhez a tervekhez akár foggal-körömmel ragaszkodott. „Sokáig élt a fejemben egy kép arról, hogyan is néz ki egy ideális párkapcsolat: megismerkedés, összeköltözés, közös ház, közös vállalkozás, családalapítás. Görcsösen próbáltam megfelelni ennek a képnek. Ezek az előre megtervezett dolgok és a folyamatos kompromisszumok elhomályosították a valódi énemet. Ha most lesz párom, azt szeretném, ha önmagamért szeretne, és ne pusztán azt a bálványt kergessük, amit együtt megterveztünk – vallja be őszintén.

A Celebrandiban próbált szerencsét (Fotó: RTL/Sajtóklub)

A férfi kezdeményezzen!

Annak ellene, hogy az elmúlt időszakban voltak hosszabb-rövidebb életű románcai, igazán egyik sem tudott elmélyülni. Ezután jött a Celebrandi. „Több szempontból is örültem a megkeresésnek, mert végre meg tudtam mutatni a személyiségemet, a belső értékeimet. Ez volt az első olyan műsor, ahol ezt meg tudom tenni, hiszen korábban a táncos műsorban erre nem volt lehetőségem. Amíg akkoriban a hölgyektől általában testiségre irányuló üzeneteket kaptam, addig most nagyrészt ismerkedni, beszélgetni akarnak, rám kíváncsiak. Egy férfi mindkettőnek örül, de én utóbbinak sokkal jobban – teszi hozzá nevetve. Bár azt leszögezi, ő szeret kezdeményezni. „Ami a hódítást illeti, én a klasszikus szerepekben hiszek, a férfi kezdeményezzen. Ettől függetlenül vallom, hogy mindig a nő dönt. Ha jeleket küld, az rendben van, de ne ő legyen a hódító.”

A Dancing with the Stars című műsorban Dobó Kata volt a táncpartnere (Fotó: TV2)

Már nem menekül

Kilenc éven keresztül dolgozott óceánjáró luxushajókon, ennek az időszaknak azonban most vége. „Pont a hétvégén volt egy megkeresésem ezzel kapcsolatban. Bő két hónapra  kellene kiutaznom. De a jelenlegi itthoni életemet nem tudnám ennyi időre nélkülözni, úgyhogy visszautasítottam ezt a kecsegtető ajánlatot. Mind a karrieremben, mind a magánéletben olyan változások történtek az utóbbi időben, amelyek miatt nem volt nehéz nemet mondanom – mondja sokat sejtetően. – Visszagondolva: ez az egész külföldre járás egyfajta menekülés volt. Menekültem a szituációkból és a nem sikerült kapcsolataimból. Ez alatt a kilenc év alatt gyakorlatilag beutaztam a világot, de sosem voltam elégedett, mindig többet akartam. Rá kellett jönnöm, hogy amit mindvégig kerestem, az igazából önmagam volt. Most ki merem jelenteni: célba értem, mert visszataláltam önmagamhoz.”

Váratlan üzenet

A Celebrandi indulása óta több vicces, meglepő vagy éppen váratlan üzenetet kapott. Egy alkalommal azonban a szokottnál is jobban elkerekedett a szeme. „Volt egy megkeresésem egy népszerű, befutott influenszertől, akinek az apukája is ismert. A hölgy elég nyíltan próbált felém nyitni, de a dolognak nem lett folytatása.”

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!