Napi friss

Tóth Gabi és táncos szerelme régebb óta ismerik egymást, mint eddig tudtuk

A táncos túl nagy akadálynak bizonyult a Tóth–Krausz házasságban.

Még egy hét távlatában is a legtöbben döbbenten állnak Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának híre hallattán, hiszen az énekesnő évek óta és még hetekkel ezelőtt is a tökéletes boldogságukat, összetartozásukat, örök szövetségüket hirdette. Arra pedig aztán végképp senki sem számított, hogy Gabinak rögvest új párja is lesz, mi több, feltehetően az új szerelem döntötte romba a házasságát, vagy legalábbis tette föl a pontot az i-re. Csak kapkodjuk a fejünket, olyan gyorsan követik egymást az események. A válás hírének kirobbanásakor az énekesnő már a Fricska jóképű táncosával, Papp Máté Bencével fotózkodott boldogan egy politikai rendezvényen, ahol egyébként úgy tudni, Máté édesapja is ott volt. Ez volt az első közös képük, ami nyilvánosságra került. Majd paparazzi fotók készültek, ahogy Gabiék a táncos édesanyjával hármasban vásárolgatnak a jászberényi népművészeti vásáron.

De kiderült, hogy az énekesnő családjának sem idegen a fiú, legalábbis az édesapja, István ismerheti, nemrég ugyanis mindnyájan együtt utaztak Erdélybe. Hamar kitudódott az is, hogy a Krausz Gáborral közösen vásárolt, csinosítgatott, új, szentderei családi házukban Gabit már Mátéval látják a szomszédok, a séf ugyanis vette a cókmókját, és egy hete kiköltözött az otthonukból. Hogy nem csak holmi fellángolásról van szó, azt jól bizonyítja az is, hogy az énekesnő szerda óta már nem viseli a Krausz vezetéknevet, közösségi oldalain már újra csak Tóth Gabiként található meg.

Mindenkit az érdekel, vajon hogy történhetett, hogy ilyen hamar, szinte egyik napról a másikra fordult egyet Gabival a világ? Hogy két hete a blogjában még arról ír, mennyire hiányzik neki az ő Krausza, majd pár nappal később már egy másik férfi oldalán boldog. Nos, a story.hu igyekezett utánajárni a történteknek, és kiszúrtuk, hogy Gabi és Máté ismertsége egyáltalán nem új keletű. Mi több, az énekesnő és a sármos táncos már évek óta jó viszonyt ápolnak. Már akkor is figyelték és kedvelték egymást, amikor Gabinak a séffel bimbózott a szerelme. Máté képeit az énekesnő ugyanis már 2019 eleje óta rendületlenül lájkolja. Hogy már akkor is megvolt-e köztük a vonzalom, csak ők tudják, de az biztos, hogy az énekesnő akkor és utána még hosszú évekig a séfbe volt fülig szerelmes. „Mindig te leszel számomra az első, és ezt komolyan is gondolom. Neked akarom adni a világot, sosem veszem vissza, és nem is hagyom, hogy ezt bármi megakadályozza” – írt Gabi ilyen és ehhez hasonló romantikus gondolatokat, biztosítva örök szerelméről Krausz Gábort. Úgy tűnik azonban, Máté iránti érzelmei mindent felülírtak.

Kiemelt kép: TV2, RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!