Napi friss

Tóth Gabi – Még egy olyan férfit nem talál, mint Krausz Gábor

A sztárséf minden nyilatkozatából sütött, hogy mennyire fontos számára az énekesnő, a közös gyermekük, nem utolsó sorban a biztonságuk.

Nem is olyan régen még az énekesnő úgy beszélt gyermeke apjáról, mint élete szerelméről, akit annyira szeret és csodál, hogy éjszakánként  gyönyörködni szokott benne. Úgy írta őt le, mint azt a férfit, akire minden nő vágyik: hűséges, szerető, gondoskodó társ. Ráadásul mint azt Gabi többször is nyilatkozta, a terhessége alatt Gábor egyenesen leste a kívánságait, ha megkívánt valamit, rohant is a boltba beszerezni. De ezentúl is mellette állt, óvta és támogatta lelkileg. Amikor az énekesnő terhes volt Hannarózával, így nyilatkozott Gáborról: „Ha nem is voltak nagy bölcselkedései a témával kapcsolatban, de átkarolva kísért végig. Amikor egyedül éreztem magamat, akkor is ott volt nekem masszív védőbástyaként. Csendben, társként, csak a szívdobogás és a levegővétel volt, és ezzel adott egy olyan nyugalmat, amivel az egészet át tudtam vészelni.” Mint ahogy azt is hangsúlyozta, a jövőt kizárólag vele képzeli el. „Nem lehet csodálatosabb annál, mint szerelmünk gyümölcsében felfedezni a saját vonásainkat, és bízom is benne, hogy nekem erről szól a következő tíz évem, és ha becsukom a szemem, Gáborral képzelem el mindezt.”

De a séf is gyakran tett olyan kijelentéseket, hogy mivel Gabi személyében megtalálta az igazit, egy életre tervez vele, és ezt az érzést csak tovább erősítette, mikor családdá váltak. „Vigyázni fogok rátok, amíg csak élek” – fogadkozott Instagram-oldalán Gábor,mikor világra jött a kislányuk. A Storynak pedig két éve, mikor a Totem című realityt forgatta, a következőket mesélte: „A félelem abszolúte ott van a mindennapjaimban. És most nem a pókfóbiámról, vagy a tériszonyról beszélek, hanem elsősorban arról a szorító érzésről, hogy bármi áron is, de gondoskodni tudjak a családomról. Mióta férj és édesapa vagyok, vannak álmatlan éjszakáim, hiszen felelős vagyok másik két emberért. Világ életemben egyedül voltam, az is belefért, ha hülyeséget csináltam, ezt most már nem engedhetem meg magamnak. De ha valamiért megérte ez a kőkemény játék, az az, hogy kevésbé görcsölök rá a holnapra. Jobban bízom magamban, hogy képes vagyok megóvni a családom, és hogy biztosítani tudom a jövőjüket. Illetve a távollét csak még erősebbé fűzte a feleségemmel a kapcsolatomat. Eddig sem voltak bennünk kérdőjelek, de bizton állíthatom, megbonthatatlan szövetség a miénk.”

Hogy mennyire komolyan gondolta szavait, azt az is megmutatja, hogy bárki támadta be az énekesnőt – márpedig abból rendszeresen kijutott Gabinak–, mellszélességgel kiállt mellette. „Kötelességem megvédeni a feleségem. A halálom napjáig oltalmazni fogom őt. Igen, ha kell, az utcán, a közösségi oldalon, de bárhol és bármikor szót emelek a védelmében” – mondta két éve Gábor, aki most a hírek szerint teljesen maga alatt van, hogy véget ért a kapcsolata az énekesnővel. És ha Gabiért már nem is tud felelősséget vállalni, kislánya biztonsága mindennél fontosabb a számára, ahogy az is, hogy a kislány minél kevesebbet érzékeljen a körülötte lévő változásokból. Nem meglepő tehát, hogy miután kiderült, Gabi magához költöztette új szerelmét a szentendrei házba, az is napvilágot látott, Gábor magával vitte Hannarózát.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!