Napi friss

Britney Spears is válik – Eddig bírta a férje

Egy ideje szárnyra kelt a pletyka, hogy gondok vannak a házasságukban.

Az amerikai TMZ közölte a hírt, hogy Britney Spears és iráni férje, Sam Asghari elválnak, miután a férfi benyújtotta a válókeresetet. A válás oka pedig: kibékíthetetlen ellentét. Hogy ez pontosan mit jelent, csak az érintettek tudják, ugyanakkor a lapnak egy informátor elárulta, az egykori modellnél, edzőnél vélhetőleg most telt be a pohár, és egyre kevésbé viseli el a popsztárt, aki furcsábbnál furcsább videókat oszt meg magáról közösségi oldalain. A hírek szerint a pár még házasságkötésük előtt szerződést kötött egymással, amiben leszögezik, mindenki a saját vagyonának birtokosa. Bár a TMZ szerint a férj meg fogja támadni a szerződést, és tartásdíjat fog követelni az énekesnőtől, vagy ha ez nem sikerül, eléri, hogy Britney egy vastag csekk kíséretében vegyen tőle búcsút.

Britney és Sam tavaly június 9-én mondták ki egymásnak a boldogító igent Los Angeles-i otthonukban. A tündérmesébe illő ceremónián – még lovas hintó is volt a nagy napon – barátaik, családtagjaik no meg számos híresség körében fogadtak örök hűséget egymásnak. Ott volt például Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton és a menyasszony, valamint a vőlegény esküvői ruhájáért felelős divatház feje, Donatella Versace is. A pár 2016-ban találkozott egymással, Sam akkor csupán 22 éves volt, míg Britney 34. Öt év után jegyezték el egymást, házasságkötésükre pedig csak azután kerülhetett sor, hogy az énekesnő kiszabadult apja gyámsága alól.

Hogy milyen jövő vár a popsztárra, azt csak az ég tudja. Fiai egyelőre nem hajlandók vele találkozni, édesapjával érthető módon nagyon rossz a viszonya, és most az a férfi is elhagyja, aki az elmúlt hét évben támogatta őt. Csupán egyvalakivel látszódik javulni a viszonya: az édesanyjával, aki három év után idén tavasszal meglátogatta Britney-t.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!