Napi friss

Istenes Bence és Csobot Adél – Még be sem költöztek új házukba, máris van egy rosszakarójuk

Nem fér a műsorvezető fejébe, hogyan történhet velük ilyen.

Nagy fába vágta a fejszéjét az ország egyik legismertebb sztárpárja, Istenes Bence és Csobot Adél, ugyanis úgy döntöttek, Balatonfelvidékre költöznek, az építkezés azonban bővelkedik nem várt nehézségben. „Valaki feljelentett minket, hogy állítólag kivágtunk egy fát. Úgyhogy kijött a természetvédelmi hatóság, vagyis először kaptunk egy levelet, hogy nyilatkozzunk arról, hogy miért vágtunk ki egy fát, meg ki adott erre engedélyt, és akkor mondtuk, hogy nem vágtunk ki fát” – osztotta meg a nem túl szokványos történetet az népszerű tévés a legújabb vlogjában.

Egy nyolcfős csapat vonult ki a készülőben lévő házukhoz, és nekiálltak vizsgálódni. „Megnéztek, megvizsgáltak mindent, és pont most kaptuk meg a jegyzőkönyvet, hogy mindent rendben találtak, és tényleg nem vágtunk ki semmi fát. Szóval történnek ilyen incidensek azért építkezés közben, és ha tényleg valaki feljelentett minket, akkor nagyon-nagyon köszönjük!”

A műsorvezető teljesen értetlenül áll a történtek előtt, nem érti, mi visz rá valakit arra, hogy bárkit egy építkezés miatt alaptalanul feljelentsen. „Ha valaki építkezne, én biztos nem nézegetném a szomszédban vagy bárhol a településen, ki mit csinál. De mondjuk, hogy észreveszi, kivágnak egy fát, és akkor azt mondja, hogy neki ezt rögtön jelenteni kell. Egyszerűen ez nekem nem fér bele a fejembe, ez hogyan történhet meg” – fakadt ki Bence.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!