Napi friss

Fresh Andi, Kulcsár Edina és Czippán Anett – Barbie babáiknak csúfos sors jutott

Nem tagadják, nem bántak kesztyűs kézzel a babáikkal, és el is mesélik, mi mindent követtük el ellenük.

Vannak játékok, amelyektől nehezebben válunk meg. Talán mert tudjuk, hogy évtizedek múlva is érték lehet. Legyen az a népszerű építőkocka, a Barbie baba vagy egy klasszikus könyv. A Barbie-film óta ráadásul új értelmet nyertek még az elcsúnyított játékok is. Vajon ezeket is őrizgeti valaki? A következő sztárok nem.

Kulcsár Edina kislánya, Nina is egész biztos örült volna, ha anyukája a régi babáit megtartja. „Sajnos én nem az a kislány voltam, aki csak szép ruhákba öltöztette a babáit. Inkább kísérletezgettem velük, így előbb-utóbb minden Barbie-m csúnya lett. Anyukám pedig jobbnak látta, ha ezt nem őrzi meg az utókornak” – nevetett a háromgyermekes édesanya.

Galló Andrea, a Fresh együttes előadója még az itthon ritkaságnak számító rózsaszín cabriót is megkapta, ám a testvérével cuki babás történetek helyett inkább törésteszteket végeztek. „Elég fiúsan játszottunk, az autók karamboloztak, a falnak hajtottak, és egy idő után már azon versenyeztünk, melyikünk töri össze hamarabb. Így sajnos nincsenek már meg” – árulta Andi.

Czippán Anett is egy életre megtanulta, a körömlakkból készült arcmaszkokat és a hajsütővasat a játékbabák sem szeretik. „A legjobban azt sajnáltam, amikor a kedvenc babámnak a szeme is eltűnt, miután a körömlakkot acetonnal lemostam az arcáról” – mesélte.

Kiemelt kép: Olajos Piroska, Réti Borbála, Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!