Napi friss

Kiss Kató, halottlátó – Élete legrémisztőbb utazásán van túl

„Amit ott átéltünk, az egyszerre volt hátborzongató, félelmetes, de csodálatos is egyben.”

Könyv készül hazánk egyik legismertebb halottlátójáról, Kiss Katóról. Az egyik fejezetben pedig őszintén mesél eddigi élete egyik legizgalmasabb, ám legfélelmetesebb utazásáról is. Nemrég a rettegett, Mexikóban található Babák szigetére látogatott el egy barátjával, aki a róla szóló könyv szerzője is egyben. „Engem mindig is érdekelt ez a világ. Furcsa, hogy nagyon sok mexikói tárgyam van otthon, úgyhogy bevonzottam. Soha nem értettem meg, hogy mi ez az egész, meg miért tetszenek ennyire a cukorkoponyák, de amikor kiutaztam, ott valahogy megértettem. Rájöttem, hogy valami közöm van ehhez a helyhez – meséli a story.hu-nak a léleklátó, aki elárulta, hogy miért erre a helyszínre esett a választása. – Keresgéltem, hogy milyen misztikus és szellemjárta helyek vannak a világban, akkor dobta ki a Babák szigetét. Mondtam, hogy én ide egyszer el akarok jutni. Amit ott átéltünk, az egyszerre volt hátborzongató, félelmetes, de csodálatos is egyben.”

Az említett helyszín okkal a világ egyik legbizarabb látványossága, hiszen a festői környezetben mindenhol elhagyatott babák lógnak. A legenda szerint a földművesként dolgozó Julian Santana Barrera egy kislányt látott lebegni a vízen, de már nem tudott rajta segíteni. Nem sokkal később megtalálta a lány játékbabáját, amit tisztelete jeléül egy közeli fára akasztott. Onnantól kezdve a férfi annak szentelte az életét, hogy különleges emléket állítson az elhunyt gyermekeknek. Haláláig gyűjtötte a játékbabákat, ami azóta az egyik legrémisztőbb turistalátványossággá vált a világon. Azt gondolnánk, hogy aki nap mint nap találkozik a halál gondolatával, az nem rettenhet meg semmitől, ám a szigeten látottak még Katót is megviselték. „Az egész hely borzasztóan negatív. A szellemek között az entitások a gonosz lelkek, itt egyértelműen ők mozgolódtak – mesélte Kató. Bővebben pedig a médium weboldalán keresztül lehet olvasni, ahol már elérhető az írás e-könyv formájában.

Gyógyulni érkezett

Kiss Kató úgy érzi, hogy a kínzó hisztamin intoleranciája hátterében egy átok áll. Nem titkolt célja volt a mexikói utazással, hogy ezeket a terheket örökre lerakja, és feloldozza magát a rossz energiák alól. Úgy tűnik, a küldetés sikeresnek bizonyult, hiszen a kint tartózkodása alatt semmilyen egészségügyi probléma nem jelentkezett, hazaérkezése után pedig jelentősen csökkentek a panaszai.

Kiss Kató a rettegett Babák szigetén (Fotó: Archív)

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!